Igen félek tőle...Én úgy szeretnék meghalni hogy elalszok estre és nem kelek fel soha..Nem szenvedek semmi.
2010. márc. 8. 17:44
42/65 anonim válasza:
én nem félek tőle, de azért nem akarok meghalni.
2010. ápr. 14. 22:03
43/65 anonim válasza:
Én már azt várom hogy meghaljak
2010. máj. 10. 16:36
44/65 anonim válasza:
A Halál csupán a kezdet...
2010. máj. 15. 21:53
45/65 anonim válasza:
Egyáltalán nem félek.Minek féljek,hiszen mindenki meghal egyszer,és én is tudom,hogy megfogok halni..ÉS BÁRMIKOR IS FOG TÖRTÉNNI(mert akár MOST IS vagy 50 év múlva is megtörténhet),nem bánom meg,hogy éltem.A születés nem mindenki számára elkerülhetetlen,de a születés boldog esemény..mindenkinek tudnia kell,hogy örök élet nem létezik,s egyszer csak az embernek megkell halnia..és nem igazán tudom elhinni,hogy lesz örök élet 60-70 év múlva,mert valaki feltalálja azt a szert,amivel örökké lehet élni..örökké pedig felesleges élni..hiszen minek is??:S:(
2010. júl. 5. 14:49
46/65 anonim válasza:
Azt veszem észre, hogy az emberek inkább a szenvedéstől félnek, mint a haláltól. Ezt elmondanátok a Jehováknak?! XD
2010. júl. 6. 17:33
47/65 anonim válasza:
egyszer mindeki meghal..
2010. aug. 8. 22:19
48/65 anonim válasza:
Sok ember nem is magától a haláltól fél, hanem attól hogy mi lesz majd a szeretteivel ha ő már nem lesz. Én főleg a szeretteim halálától félek nagyon, beismerném (nem érdekel akárki bármit is mond) hogy ha most (16-éves vok) meghalna anyukám, azt én sem élném túl.:'(
Én nem tudom eldönteni hogy mit érzek (így általánosságban) mert egyrészt nagyon félek, másrészt meg nagyon kíváncsi is vagyok.
2010. aug. 13. 15:44
49/65 anonim válasza:
Én már csak a halál fájdalmától félek, mert az gyakori hogy fáj, de a többire már fel vagyok készülve, ezért bizok a Jó Istenbe hogy pozitiv elszámolásban lesz részem, és a mennyországot is megkapom, de bizony tenni kell érte.
Aki közvetlen Istentől kéri, hogy vezesse arra az igaz útra, ami a mennyországba vezet végül, megkaphatja.
De állhatatosan kell kérni!
2010. aug. 15. 17:35
50/65 anonim válasza:
a tested meghal, de a lelked örökké él !!
olvasd el OHSO mester tanittatásait , teljesen más szemszögböl fogod nézni az egész életet ! csá all
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!