Félsz a haláltól?

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 05:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:

Nemtudodm elképzelni hogy ne éljek.Semien érzés nem lessz olyan mintha aludnék...Én hiszek benne hogy van élet halál után is úgy hogy úrja megszületünk..és nememlékszünk kik mik voltunk előző életünkben:) 14 éves vagyok remélem még soká lessz a halál:)Ezért amit megtehetek megteszem nehogy 15 év múlva azt mondhassam "dejólett volna ezt kipróbálni".

Szeretteim halálától is nagyon félek ,nagyon szeretem őket.

2009. aug. 23. 01:24
 32/65 anonim ***** válasza:
Én pl. azért félek tőle, mert nem tudom, akkor mi lesz. Nem akarok tudatában lenni annak, hogy éppen meghalok.
2009. szept. 1. 22:40
 33/65 anonim válasza:
Amíg nem tudom, hogy mi van utána addig félek...
2009. szept. 16. 17:30
 34/65 anonim ***** válasza:
Inkább attól hogy egy barátom/családtagom meghal. De azért a sajátomtól is.
2009. nov. 8. 15:11
 35/65 anonim válasza:
19%
imádom a halált belenéztél már annak az embernek a szemébe akinek elvetted az életét?isteni érzés
2009. nov. 19. 17:45
 36/65 anonim ***** válasza:
én félek.régebben még sírtam is-e miatt...
2010. febr. 2. 19:19
 37/65 anonim ***** válasza:
Én nem a haláltól félek, hanem a fájdalomtól.
2010. febr. 8. 22:20
 38/65 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem nem a haláltól félek, hanem attól a fájdalomtól, amit az élők között hagyok majd. De magát a halált jobban kívánom, mint a létezést ebben a sz*r világban. Szóval én már várom, hogy megdögöljek és talán be is segítek majd egy kicsit.
2010. febr. 9. 14:13
 39/65 anonim ***** válasza:
igen
2010. febr. 13. 16:51
 40/65 anonim ***** válasza:

Hiszem, hogy a halál jó és hasznos. Az életem része. Igyekszem elfogadni, s mivel meg nem érthetem ezért csak az érzéseimre bízom a hozzáfűzött viszonyomat.

Nem feltétlenűl azért, mert bármi is történne velem. Ha halál után lehet egyáltalán ilyesmiről beszélgetni. Hanem azért mert minden változik, s ez igy van rendjén.

Tapasztalatból tudom, haldokolni fájdalmas.

Gyakran talán naponta is gondolok a halálomra bár nem számolom.

Szerintem nem az a halálod a lényeg, hanem hogy hogyan éltél addig.

Ugy gondolom kétféleképpen lehet meghalni. Az megbékélten, az életeddel elégdetten vagy elégedetlenűl. Az elöbbi nagyszerű az utóbbi viszont szomorú.

Bármikor meghalhatsz. A biztonságérzet csak egy illúzíó. A saját tested túlélésére törekedni pedig eleve kudarcra itélt vállalkozás. Viszont olyat alkotni ami hosszú éveken akár évszázadokon át érezhető hatással bír, értelmet adhat a létednek. Ráadásúl az egyén számára is jóérzést ad.

2010. márc. 7. 23:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!