Félsz a haláltól?
Nemtudodm elképzelni hogy ne éljek.Semien érzés nem lessz olyan mintha aludnék...Én hiszek benne hogy van élet halál után is úgy hogy úrja megszületünk..és nememlékszünk kik mik voltunk előző életünkben:) 14 éves vagyok remélem még soká lessz a halál:)Ezért amit megtehetek megteszem nehogy 15 év múlva azt mondhassam "dejólett volna ezt kipróbálni".
Szeretteim halálától is nagyon félek ,nagyon szeretem őket.
Hiszem, hogy a halál jó és hasznos. Az életem része. Igyekszem elfogadni, s mivel meg nem érthetem ezért csak az érzéseimre bízom a hozzáfűzött viszonyomat.
Nem feltétlenűl azért, mert bármi is történne velem. Ha halál után lehet egyáltalán ilyesmiről beszélgetni. Hanem azért mert minden változik, s ez igy van rendjén.
Tapasztalatból tudom, haldokolni fájdalmas.
Gyakran talán naponta is gondolok a halálomra bár nem számolom.
Szerintem nem az a halálod a lényeg, hanem hogy hogyan éltél addig.
Ugy gondolom kétféleképpen lehet meghalni. Az megbékélten, az életeddel elégdetten vagy elégedetlenűl. Az elöbbi nagyszerű az utóbbi viszont szomorú.
Bármikor meghalhatsz. A biztonságérzet csak egy illúzíó. A saját tested túlélésére törekedni pedig eleve kudarcra itélt vállalkozás. Viszont olyat alkotni ami hosszú éveken akár évszázadokon át érezhető hatással bír, értelmet adhat a létednek. Ráadásúl az egyén számára is jóérzést ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!