Félsz a haláltól?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 05:48
11/65 anonim válasza:
Rettegek. Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy egy napon mar nem leszek. Nem lesznek erzeseim, gondolataim. Felek.
12/65 anonim válasza:
En csak azert felek, mert van egy kiskoru gyerekem akit fel kell nevelnem. Amikor a sajat laban all majd mar, akkor mas lesz az erzesem (gondolom en), de most elnem kell!
13/65 anonim válasza:
Nem félek, mert én hiszek a lélekvándorlásban, tehát igazából nem is halunk meg(legalábbis én így gondolom)
14/65 anonim válasza:
Én izgalmasnak tartom, jó lenne meghalni legalább megtudnám mi van utánna, ha semmi akkor ráb*sztam :D
15/65 anonim válasza:
Én a szeretteim halálától rettegek.
16/65 anonim válasza:
Én is a fájdalomtól félek,nem akarok betegen (úgy,hogy közben nem semmit csinálni,csak a szenvedésre figyelni). Ha meg hirtelen halok meg,pl. elüt az autó,akkor azt nem is érzem,és nem is gondolkodok arról,hogy ez most mi,halál jön-e vagy nem... Én a barátomat sajnálnám,mert biztos megviselné,ha elvesztene (nem önteltségből mondom,hanem mert szeretjük egymást,és tudom,hogy sokat szenvedne)
17/65 anonim válasza:
A saját halálomtól néha. Vagyis csak néha jut eszembe. De azok halálától, akik fontosak nekem, nagyon.
18/65 anonim válasza:
Én nem félek tőle, sőt néha például ma kívánom, és úgy látom nincs értelme élni:s (Csalódtam abban az emberben aki a legfontosabb volt). Jah és nem vagyok EMO-s
19/65 anonim válasza:
En nem felek...,mert aminek jonnie kell ugyis eljon...es a fajdalomtol sem..ha ez az en sorsom ez legyen..talan mar megszoktam,h alig tortenik vmi jo velem..,ez az elet.
20/65 anonim válasza:
Nem félek tűzben elégve meghalni,nem félek sárba belefulladva meghalni, nem félek vonat alá kerülve meghalni, nem félek cápák fogai közt meghalni..
attól félek, ha túl kellene élnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!