Félsz a haláltól?

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 05:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem a fájdalomtól félünk, hanem nem tudjuk elképzelni a nem-létet. másét talán, de a sajátunkat, azt, hogy egyszer ne legyen tudatunk, nehéz elképzelni.
2008. nov. 4. 18:37
 22/65 anonim ***** válasza:
89%

már írtam ide választ, de: miért ne tudnánk elképzelni a nemlétet? pont olyan, mint az álomtalan alvás

amúgy azt írtam, hogy főleg a fájdalomtól félek, de azért az életben maradás néha jobban féj. a halálnál sokkal jobban félek attól, hogy elpazarlom az életemet, az egyetlen lehetőséget, amit kaptam

2008. nov. 4. 18:55
 23/65 anonim ***** válasza:
87%
Igen, nagyon félek. Szeretem a családom, szerelmes vagyok, szeretek egyetemre járni, szeretek ottleni mindenhol. És ez nem múlhat el HIRTELEN. Félek, ha elmennék, a szeretteim szenvednének, és rettegek attól is, hogy fogok szenvedni, ha egyszer ők mennek el...
2008. nov. 15. 01:06
 24/65 anonim ***** válasza:
79%
Személy szerint én nem félek tőle. Sőt.
2009. jan. 14. 13:21
 25/65 anonim válasza:
79%
Én már rég nem félek a haláltól. Korábban minden nyáron halálfélelem gyötört, de már belenyugodtam a gondolatba. Nem érdemes az életünket félelemmel tölteni, meghalunk és kész, ezen nem változtathatunk.
2009. febr. 25. 21:24
 26/65 anonim ***** válasza:
33%
Még egy ilyen hülye kérdést:D. Valaki igen, valaki nem. Én például matematika témazáró kiosztása után igen, félek a haláltól... De általánosságba véve a 60-végtelen között lévőknek kell feltenni ezt a kérdést.
2009. márc. 23. 21:51
 27/65 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok és rettenetesen félek. Legalábbis ha most beteg lennék és meg kellene halnom akkor az k***ra szarul tudna érinteni :S az hogy 85 éves nyanya koromba majd elpatkolok az nem hat meg annyira de azér az se lesz semmi
2009. jún. 6. 22:03
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját halálomtól is nagyon félek de a szeretteim halálától még jobban...és mindig elszomorít ez a tudat hogy egyszer édesanyám meghal...megszűnik létezni...bár az emléke mindig is bennem lesz :(meg a báttyám.....jah meg persze a hörcsögöm halálától is félek mert ált. 2-3évet élnek.. :( szóval a válaszom összesítve:IGEN
2009. júl. 26. 22:56
 29/65 anonim ***** válasza:
Jajaah már én se bánnám ha eljönne már értem...
2009. júl. 28. 21:49
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer találkozom velem jóé kiosztom és seggbe rugom:)
2009. aug. 14. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!