Félsz a haláltól?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:57
1/36 anonim válasza:
Nem, de nem szeretnék ott lenni, amikor bekövetkezik :)
4/36 anonim válasza:
Nem félek. Inkább csak nem akarok se megöregedni se meghalni. Annyira kíváncsi vagyok mindenre ami majd a világban lesz. Meg most még csak 20éves vagyok és annyira jó időszak ez most az életemben, hogy ha lehetne egy 10évre itt megállítanám az időt és élvezném a fiatalságom. :) Szóval az élet ebből a szempontból egy nagy kicseszés, hogy egyszer végre. :D Viszont így legalább megbecsülöm azt az időt ami nekem jutott. :)
6/36 anonim válasza:
A haláltól nem félek, csak a gondolatától...
8/36 anonim válasza:
Én nem a folyamattól félek, hanem attól, ami utána lesz.. ha egyáltalán lesz utána bármi is.
13/F
9/36 anonim válasza:
Nem: sokkal jobb lenne már, ha megtörténne, mert rossz ez a világ.
10/36 anonim válasza:
Akkor se akarnék meghalni ha nekem lenne a legsza.rabb életem a földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!