Félsz a haláltól?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:57
31/36 anonim válasza:
Nem félek, inkább egy jolly joker, egy végső menedék a teljes közöny és érdektelenségből amit ez iránt az átkozott világ iránt érzek. Egy napon elegem lesz teljesen, minden és mindenki unható bizonyos idő után. Azután pedig csak haldoklás az egész. Halál pedig a megváltás. Az viszont nem mindegy hogy hogyan ér véget az életem. Nyilván gyors, fájdalommentes halál ami korrekt, hosszas betegségben, illetve szénnéégve biztos nem volna jó kaland kimúlni.
33/36 anonim válasza:
Én a saját halálomtól félek a legjobban. Mert ha meghalok, a szeretteim, a barátaim, szomorúak lesznek,MIATTAM...És Én nem szeretnék nekik fájdalmat okozni...Persze Igazán nem félek a haláltól, csak sajnálom,hogy egyszer vége lesz az életemnek,hogy akiket szeretek nem látom többé és minden amit elértem annyiban marad vagy más viszi tovább.Remélem a halál után valami szebb és jobb következik :)
34/36 anonim válasza:
aha.... én is féltem amíg éltem
35/36 Gőte válasza:
Természetesen... Emberek vagyunk, nagyravágyó lények azzal a tudattal, hogy felsőbbrendűek vagyunk mindennél és mindenkinél, így képtelenek vagyunk elfogadni ezt a tényt...
Naná... de most élek, van itt még sok dolgom, és inkább azért szurkolok hogy szüleim, nagyszüleim, testvéreim még sokáig éljenek... Majd egyszer el jön az én időm is... És ki tudja, talán tényleg egyfajta túlvilágra pottyanok...
Vagy reinkarnálódok...
36/36 anonim válasza:
Mennyi kis tizenéves emós csaj van itt, aki meg akar halni, mert csak.. >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!