Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?
Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.
19/F
mi történt azóta?
de amúgy szerintem ne érezd emiatt magad kevesebbnek,mint bárki más. mindenkit lenéznek,aki nem vasalja a haját,vagy nem hord beszarós gatyát meg csőnacit,vagy aki bármiben más,mint ők. ez van.
mondjuk most ne nézz le,én csőgatyát hordok és vasalom a hajam,de nem azért,hogy közéjük tartozzak,csak szeretem a csőgatyát,a hajam meg olyan,hogy egyenes,és csak a vége göndörödik be...nagyon gáz. ezért vasalom :D
13l
és Boldog új évet :D és így utólag Boldog karácsonyt is xD
Ne foglalkozz a köcsögökkel ,annyi van belőlük hogy hú.Ha bármilyen kérdésed van ,írj :)
17/L
Emiatt ne érezd magad feszélyezve , én nagyon irigyellek ,hogy félvér vagy én is mindig félvér szerettem volna lenni, de nem jött össze :D :) :$
17/L
Ne törődj a sok primitív hülye emberrel. Félvér vagyok. Rengeteg félvér ismerősöm van és mind egyetemre járnak, szóval ennyit arról, hogy intelligencia hiányosok lennénk. Ezzel szemben a magyar társadalomban, a fehér fiatalok között egyre több a segg hülye ember.
Peaces 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!