Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félvér vagyok (apám néger)...

Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?

Figyelt kérdés

Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.

19/F

2010. jún. 6. 01:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
istenem ma derült ki h tavaly négy 10-edikesmeg akart verni pfff pedig semmi okot nem adtamrá
2010. szept. 3. 20:03
 62/70 anonim ***** válasza:

mi történt azóta?

de amúgy szerintem ne érezd emiatt magad kevesebbnek,mint bárki más. mindenkit lenéznek,aki nem vasalja a haját,vagy nem hord beszarós gatyát meg csőnacit,vagy aki bármiben más,mint ők. ez van.

mondjuk most ne nézz le,én csőgatyát hordok és vasalom a hajam,de nem azért,hogy közéjük tartozzak,csak szeretem a csőgatyát,a hajam meg olyan,hogy egyenes,és csak a vége göndörödik be...nagyon gáz. ezért vasalom :D

13l

és Boldog új évet :D és így utólag Boldog karácsonyt is xD

2011. dec. 27. 15:08
 63/70 A kérdező kommentje:
Azóta idősebb lettem megváltoztam. Az emberekre már nem így tekintek rám ill. teljesen hideg hagy mások véleménye. Élem az életem, szóval megszabadultam ettől a gátlásomtól.
2011. dec. 29. 02:31
 64/70 anonim válasza:
100%
Szia! Én is félvér vagyok, csak lány. Én is hasonló érzésekkel küzdöttem, általános iskolában sokszor csúfoltak. Leginkább bátyámat bántották, pedig ő tényleg visszahúzódó és csendes srác :( Amúgy sztem a társadalom nem nagyon tud velünk "mit kezdeni". Nekem az a legszembetűnőbb, h ugyanúgy lenégereztek minket, holott félig vagyunk csak azok... Nem szégyellem a származásomat, de a sztereotípiák és a bántások miatt nagyon sokat szenvedtem :(
2012. febr. 19. 01:38
 65/70 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánatot kérek a bántásokért a hülye magyarok helyett!
2012. febr. 21. 13:45
 66/70 eniivagyoktső válasza:
és akkor most az összes rasszista b*zi befeoghatja a pofáját;) az lehet hogy kevesebb az agykapacításuk de ha valami érdekli őket akkor azt 100%-ig tudják és csinálják... a méretekről meg nemkell beszélni.. nekem teljesen fekete(apukája és anyukája is fekete) barátom van..ausztriában.... itt elfogadott..magyarországon meg még mindig rohadnak a cigányokkal???? ;) rasszista gyökerek-.-
2012. febr. 25. 13:27
 67/70 anonim válasza:

Ne foglalkozz a köcsögökkel ,annyi van belőlük hogy hú.Ha bármilyen kérdésed van ,írj :)

17/L

2012. márc. 17. 00:40
 68/70 anonim válasza:
73%

Emiatt ne érezd magad feszélyezve , én nagyon irigyellek ,hogy félvér vagy én is mindig félvér szerettem volna lenni, de nem jött össze :D :) :$

17/L

2012. jún. 3. 21:50
 69/70 anonim ***** válasza:

Ne törődj a sok primitív hülye emberrel. Félvér vagyok. Rengeteg félvér ismerősöm van és mind egyetemre járnak, szóval ennyit arról, hogy intelligencia hiányosok lennénk. Ezzel szemben a magyar társadalomban, a fehér fiatalok között egyre több a segg hülye ember.

Peaces 18/F

2012. aug. 18. 03:18
 70/70 anonim ***** válasza:
En is felver vagyok es be foglalkozz a lenezo emberekkel
2022. ápr. 24. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!