Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félvér vagyok (apám néger)...

Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?

Figyelt kérdés

Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.

19/F

2010. jún. 6. 01:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat.

Akik az írták, hogy sok lánynak bejönnek a félvérek, azok mire alapozzák ezt a kijelentést?

2010. jún. 8. 14:12
 32/70 anonim válasza:
88%

NE FOGLALKOZZ VELÜK!!!

Csak a bunkók néznek le mindenkit.

Ki tudja valaki + őket nézi le.

Nekem legjobb barátom félvér és tökre becsülöm.

Legyél büszke ott van:

-Eddie Murphy (kedvenc színészem)

-Michael Jackson

-A négercsók (nagyon finom "süti").

2010. jún. 8. 14:36
 33/70 anonim ***** válasza:
50%

Eddie Murphy egy ripacs. Megkapta az évtized legrosszabb színésze díjat. Legalább valaki normálissal érvelnél, mondjuk Morgan Freemannal.

Michael Jackson-nak jó hangja volt, emellett egy pedofil, elmebeteg állat volt, aki fehér akart lenni.

A néger csóknak gyakorlatilag semmi köze a négerekhez, az elnevezésen kívül.

De amúgy szép volt!

2010. jún. 8. 14:50
 34/70 anonim ***** válasza:
69%
Én mindent megadnék azért,hogy egy néger pasim legyen.imádom őket,de sajnos Romániában nincs belőlük sok.:(
2010. jún. 8. 14:53
 35/70 FFDP ***** válasza:

Ne használd már a néger szót, ember. Én például szívesen összebarátkoznék egy fekával, mert nem tudom, olyan nemmindennapi. Légy büszke magara és örülj neki, hogy nagy a farkad :D Gondolom én.

És énekelgesd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=BT9LG-rjpb0

2010. jún. 8. 20:00
 36/70 FFDP ***** válasza:
74%
ma 14:50 Jackson nem volt pedo, akár itt is rákereshetsz az igazságra. De amúgy szép volt!
2010. jún. 8. 20:04
 37/70 anonim ***** válasza:
2010. jún. 8. 20:49
 38/70 anonim ***** válasza:
0%
20:04 Jól van Sherlock, ha te mondod akkor így van! Akkor biztos az összes ellene induló per valami gonosz négerek elleni összeesküvés része amit a fehérek terveltek ki. Nem vagy túl okos, ugye?! Anyád szeret?
2010. jún. 8. 21:23
 39/70 anonim ***** válasza:

a -30-at és nem a negatív tartományra értettem, hanem arra, h harminccal kevesebb, mint a fehéré. de ezt így akkor sem lehet kijelenteni, mert tuti van olyan néger, aki okosabb, mint egy fehér -.-

egyébként meg alapból a barna bőrszín nagyon szexy. a négerek haja is tök jó szerintem. ill. fehér férfi mindenütt van, de négerekkel nem akadsz össze minden utcán. szóval a különlegessége, a nem mindennapisága miatt, azt hiszem. meg egyszerűen tetszenek az olyan típusú pasik. ez olyan, h van akinek a szőkék jönnek be, nekem meg a négerek :)

2010. jún. 8. 21:49
 40/70 FFDP ***** válasza:
ma 21:23 Nem, bocsáss meg neked van igazad, hisz a mai világban kimondottan ritkák a perek és mindig abszolút jogosan történnek, az, hogy néhány csaló akik utólag be is vallják bűnüket megpróbálnak megkopasztani egy gazdag embert pedig olyan ritka eset, mint a fehér holló, de te biztos értesz hozzá, hisz te naaaagyoon okos vagy, biztos sokkal okosabb nálam, remélem így nyugodt szívvel mész alukálni, hogy tudod, hogy habár egy nagy looser vagy, de legalább ezt a komplexusodat kivetítheted a kisebbségekre, legalább a színedre legyél büszke. Úgy néz ki, hogy vagyok olyan okos, mint te, hisz bármilyen személyes ismeretség nélkül is "be tudok oltani" embereket pusztán a bőr színűk vagy a nagy igazságaidra adott kritikái alapján. Fura, hogy a mamás dolgot felhoztad, téged nem szeret, ugyee? Szegény...
2010. jún. 8. 22:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!