Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?
Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.
19/F
Kösz az eddigi válaszokat.
Akik az írták, hogy sok lánynak bejönnek a félvérek, azok mire alapozzák ezt a kijelentést?
NE FOGLALKOZZ VELÜK!!!
Csak a bunkók néznek le mindenkit.
Ki tudja valaki + őket nézi le.
Nekem legjobb barátom félvér és tökre becsülöm.
Legyél büszke ott van:
-Eddie Murphy (kedvenc színészem)
-Michael Jackson
-A négercsók (nagyon finom "süti").
Eddie Murphy egy ripacs. Megkapta az évtized legrosszabb színésze díjat. Legalább valaki normálissal érvelnél, mondjuk Morgan Freemannal.
Michael Jackson-nak jó hangja volt, emellett egy pedofil, elmebeteg állat volt, aki fehér akart lenni.
A néger csóknak gyakorlatilag semmi köze a négerekhez, az elnevezésen kívül.
De amúgy szép volt!
Ne használd már a néger szót, ember. Én például szívesen összebarátkoznék egy fekával, mert nem tudom, olyan nemmindennapi. Légy büszke magara és örülj neki, hogy nagy a farkad :D Gondolom én.
És énekelgesd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=BT9LG-rjpb0
a -30-at és nem a negatív tartományra értettem, hanem arra, h harminccal kevesebb, mint a fehéré. de ezt így akkor sem lehet kijelenteni, mert tuti van olyan néger, aki okosabb, mint egy fehér -.-
egyébként meg alapból a barna bőrszín nagyon szexy. a négerek haja is tök jó szerintem. ill. fehér férfi mindenütt van, de négerekkel nem akadsz össze minden utcán. szóval a különlegessége, a nem mindennapisága miatt, azt hiszem. meg egyszerűen tetszenek az olyan típusú pasik. ez olyan, h van akinek a szőkék jönnek be, nekem meg a négerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!