Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?
Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.
19/F
mert bunkók az emberek. nem attól néznek le, mert félvér vagy, hanem mert mindenki köcsög. (magamat is beleértve mert né is le szoktam nézni pár embert) gáz, de ez van. szard le őket.
(nekem amúgy tetszenek a négerek :))
21/L
az emberi butaság nem ismer határokat..
kis édes lehetsz :) nekem vannak fekete, és félvér fekete barátaim és imádom őket.
nem kell velük törődni, az is lehet, hogy feleslegesen szorongsz:))
20/L
Utolsó... Akkor bizonyára az önbizalmam a hibás abban, hogy utálom a cigányokat... Hiába vertek össze nyolcan, velem van a baj. Továbbá: mindenkinek megvan a hazája, ott érvényesüljön! Kint nem szeretik a magyarokat. Bizonyára az önbizalmuk miatt! Én nem szeretem a külföldieket, de ez is csak a saját hibámból lehetséges. Olyan ez az ország, mint egy rohadt átjáróház...
-ReapeR-23/F
ma 06:04
Kezeltesd magad, szerencsétlen.
Én kifejezetten kedvelem a félvér srácokat:)))
És az írásodból is kiderül,hogy milyen szerény és rendes vagy. A mai világban már szinte mindenkit lenéznek az emberek ,akik kicsit is mások,szal ne foglakozz vele és éld az életed;) Ja és ha gondolod írj privátba szívesen beszélgetnék még veled ^^ 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!