8. os vagyok és a többiek mindig lenéznek mert én jól tanulok+ készülök az órákra. Tisztára a nyomi kategóriába tartozok. Mit tegyek, hogy a gimibe ne igy nézzenek rám? Váltask punk barbie stílusra (festetem a hajam meg ijenek), hogy észre vegyenek?
Hát...
Mindenesetre hazudd azt, hogy puskáztál és csak egyszer nézted át az anyagot.
Bulizz, öltözz divatosan.
Merd áthágni a szabályokat.
Különben nem biztos, hogy rád fognak nézni.
Sajnos így van.
13.-os, végzős vagyok. Eléggé tudom sajnos. Ráadásul egy szelíd osztályba járok. Mégis, kell a buli, a lezserség, a lázadás stb, hogy elfogadjanak.
Rám akkor kezdtek felnézni, mikor már egyrészt megszoktak (ez tényleg így volt, volt, aki be is ismerte), másrészt egyszer-egyszer elmentem velük kocsmázni, buliba.
Amit az első írt, az tényleg hülyeség :D Hiába hazudnád, hogy puskáztál, meg ilyenek, nem hinnék el, és nem is lenne igaz.
Az új osztályod gondolom nem ismer - ergo tiszta lapod van. Szerintem csak légy önmagad, és hidd el, egy-két éven belül változni fog a felállás: irigykedni fognak rád. Én most vagyok tizenegyedikes, jövőre érettségi, és jézusom, bármit megadnék az osztály legokosabb tagjának eszéért :D
Ne kezdj el cigizni, mert csak az egészségedet teszed tönkre, és ne érdekeljen mások véleménye.
Én is így csinálom. Annyi a lényeg, h találj pár barátot akikkel jól érzed magad, a többieket meg sz@rd le. Kit érdekel mit gondolnak rólad? Neked csak az számítson, h TE jól érezd magad.
"Kezd el cigizni! Egyből felfigyelnek rád. Onnantól már könnyebb lesz. (Tapasztalat)"
Ez egyszerűen zseniális :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!