Akkor én most punk vagyok?
nem az h kategorizálni akarok, csak mikor megkérdezik kicsit hülyén jön ki h állok és nézek..majd kis idő után kinyögöm h hátnem tom így jó nekem:D ezért gondoltam h megkérdezem, mert nekem fel se tünt hogy hogy lettem ilyen, minden szép lassan történt, mind a felfogásom, mind a zene, mind pedig az öltözködés.
életérzés, pl az hogy régen jobban érdekelt mások véleménye is, most inkább az a rúgjuk fel a szabályokat életem van, nem érdekel ki mit gondol, tegnap is megvertak azért amiért így öltözök, volt aki mondta hogy jobb lenne ha máshogy öltöznék, mert így mindenki bántani fog. De én végre megtaláltam azt amit mindig is kerestem. Itt minden megtalálható, érzelmek is vannak, nincs az a kötöttség, hogy csak a nagy márkák a jók, könnyedebbek a mindennapi gondok, így minden jobb. Öltözékbe is jobb, hiszen én szeretem a szegecses dolgokat,már évek óta, és abba járok amibe jól esik. Évekkel ezelőtt görcsösebben éltem, most is átgondolom a nagyobb döntéseket, csak már nem görcsölök semmiitől.
mielőtt még vki írná h mű vagyok vagy vmi, nem reklámozom myvipen vagy valahol hogy jé punk vok stb, hiszen előbb még magammal szeretnék tisztába lenni:) mert feltünt hogy széplassan kiforrt a stílusom.
Hát azt, hogy punk vagy-e igazából nem te döntöd el, hanem a környezet. Az vagy, aminek látnak. Ha tetszik az, aminek látnak, akkor jó, ha nem, akkor változtatsz rajta. A világ így működik.
egy egykori punk (ma már csak zenerajongó anyuka)
PS: írj már rám egy privit, ha van kedved beszélgethetünk msn-en, mindig örömmel veszem, ha látom, hogy vannak akik tovább viszik azt, amit egykor képviseltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!