Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félvér vagyok (apám néger)...

Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?

Figyelt kérdés

Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.

19/F

2010. jún. 6. 01:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
87%
Lehet benne rasszizmus, de inkább az lehet a gond, hogy mindig akad olyan aki lenéz. Én is úgy érzem, hogy az osztálytársaim lenéznek. Pedig nincs így a jelek alapján. Lehet csak te érzed így mert nincs önbizalmad.
2010. jún. 6. 11:28
 12/70 anonim válasza:
17%
mert félig majom vagy : )
2010. jún. 6. 15:00
 13/70 anonim válasza:
45%

09:49

Kezeltettem, édesanyád volt az orvosom, azóta bent ül egy hűvös gumiszobában...

2010. jún. 6. 18:52
 14/70 anonim válasza:
26%
Van egy fél cigány ismerősöm (apja magyar anyja cigány), a cigányok is kiutálták mert magyar a magyarok is mert cigány. Ezért gebasz ha a szülők nem a saját fajtájukkal kezdenek.
2010. jún. 7. 20:18
 15/70 anonim ***** válasza:
79%

mindenki köcsög. ez van. engem azzal cseszegetnek az irigyeim,hogy cigány vagyok,pedig nem, csak kreol,így hozta össze apám és anyám :)) :/ ez van. leszarom. egyébként én kifejezetten szeretem a félvéreket, és szerintem ezzel a legtöbb magyar lány így van. úgy gondolom :)

helyesek vagytok,bevallom ;D :)

16/L

2010. jún. 7. 20:21
 16/70 anonim ***** válasza:
77%

Azért azt tegyük már hozzá, kedveskéim, hogy néger orvos meg kutató van pár a világon, de cigány természettudósról vagy sebészről még nem hallottam! Ne keverjük már össze a kettőt.

Egyébként könnyen lehet, kedves kérdező, hogy nem néz le senki, csak egyszerűen kicsi az önbizalmad pont a félvérségedből adódóan. Egy csomó lányismerősöm oda van a félvér "csokifiúkért". Járj el a barátaiddal szórakozóhelyekre, és szerintem nagy sikered lesz. Ne aggódj. Aki olyan, az ígyis-úgyis elfogad téged, és elfogadna akkor is, ha szőke lennél és kék szemű. Van egy olyan lányismerősöm, aki egy néger fiúval van együtt már szerintem több, mint két éve. Szóval ne búslakodj.

2010. jún. 7. 20:28
 17/70 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem azért nehézkes az ismerkedés, mert félvér vagy, ahogy te mondtad, hanem azért mert emiatt nincs önbizalmad.

Egyébként nyugi, ha megismersz vkit akkor nem a szüleid be fog beleszeretni hanem beléd és nem az fogja érdekelni h az őseid ugyanolyanok voltak-e.

16/L

ja és legyél magabiztosabb az sokat fog segíteni. Fogd inkább úgy fel, h nem sok olyan különleges srác van mint te, és nem úgy h lenéznek.

2010. jún. 7. 20:30
 18/70 anonim ***** válasza:
53%
Én eddig azt vettem észre, hogy a négerek és a félvérek sokkal nagyobb egóval rendelkeznek, mint a fehérek. Szinte mindenkit végigtaperolnak a szórakozóhelyeken, mert el vannak telve a 40 centis farkuktól, meg az "egzotikus" külsejüktől. Azt hiszik, hogy ők akárkit megkaphatnak, a pitsák meg oda-vissza vannak értük...
2010. jún. 7. 20:33
 19/70 anonim válasza:
65%
Ne vedd számba hogy ki mit gondol csak az legyen fontos hogy te mit gondolsz ... latom itt sok bunko van , nekem is meseltek ilyenrol hogy néger és nagyon visszahuzodott és nemis közösitették ki ... szerintem ez benne van a természetbe . Viszont ez egyéntől függ és szerintem ne érezd rosszul emiatt magad :)
2010. jún. 7. 20:40
 20/70 anonim ***** válasza:
69%

20:21-es vagyok

csak ennyit szeretnék még hozzátenni:

http://www.youtube.com/watch?v=EYao_Ic5wvQ

;)

ezért a pasiért (és a hozzá hasonló félvérekért) odáig van mindenki ;) és én sem vagyok kivétel, szóval ne búslakodj, imádnak a magyar lányok ;) a pasik meg csak irigyek :D ;)

2010. jún. 7. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!