Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség! Úgy érzem lenéznek!...

Segítség! Úgy érzem lenéznek! Mit tegyek? L/14

Figyelt kérdés
Nem vagyunk gazdagok, de szegények se vagyunk. Olyan átlagosak. De a suliba mindenki eléggé gazdag és sok csaj valamelyik szülője színész. És ha valamit mondok összenéznek a csajok egymással és forgassák a szemüket...És azt mondják szánalmad vagyok. A tanárok is nagyon lenéznek..egyszer mikor feleltem kémián és valamelyik vegyi anyagrol tanultunk és megkérdezte h volt e már befestve valaha életembe a körmöm..nemértem ezeket pedig mindig jo illatom van jo ruháim vannak tiszta vagyok. és mégis minden nap oda kell mennem közéjük és egyszerűen nagyon rossz érzés hogy lenéznek:S És még a magasságom miatt is sokat csúfolnak 175cm vagyok;( Mit tegyek?
2011. ápr. 28. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Tiőikus. A nagy menő dólcsegábánás csajok lenézik a normálisakat. Nálunk is ugyanez van. Van egy csaj aki nagyon ilyen annak én egyszer törin beszóltam mert állandóan okoskodik, utolsó padban ül és amikor tanár ismétlő kérdéseket tesz fel mindig rávágja a választ, persze füzetből pedig nálunk az tilos. egyszer egy nagyon nehézre válaszoltt én meg mondom: -hát füzetből könnyű az. :D

Mondjuk neked nem tanácsolom, mert nekem nincs ok ilyen az osztályban és őt is mindenki rühelli.

Ne állj szóba velük, ezekből lesznek a sarki kvák meg a hajléktalanok, belőled pedig az, aki eltartja őket. Ennyi. Ez jusson esezdbe.

De szeritnem jövőre fogsz gimibe menni, ugye?

Akkor majd minden megváltozik, ezt garantálom. Én idén lettem gimis, hatosztályosba jöttem és annyira boldog vagyok itt :)

2011. ápr. 28. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

móriczba jársz? ott vannak ilyen elmebetegek..

amúgy válassz egy jó közösségű-hírű gimnáziumot..

a csajok tanárok meg gázok..

2011. ápr. 29. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnalom, ismerem az erzest. Altalanos elsos koromban sokan vsufoltak, keves baratom volt. Mostanra nagyon jól beilleszkedtem. Hatha majd az iso segit... :D
2022. ápr. 24. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
*ido
2022. ápr. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!