165 cm vagyok és mégis túl magasnak érzem magam. Mit tegyek, hogy alacsonyabbnak tűnjek?
Én is így érzek, csak én 164 centi vagyok. Gondolom a környezetedben sok az alacsony, 150 centis lány. Legalábbis magamból kiiundulva ezért érzem magam magasnak, hát méghaa felveszek egy magassarkút. Meg a pasik is dicsérik őket.
Hát ez van, el kell fogadni, vagy környezetet váltani.
180 cm vagyok és mégis túl magasnak érzem magam. mit tegyek?
egy lány.
:)... szerintem vannak nálad magasabbak is, legyél magas emberek között és majd elmúlik ez az érzés :D
Én 162 cm vagyok, és mindenki magasabb tőlem az ismerőseim közül... szívesen lennék 5-10cm-rel magasabb...
Fogadd el,hogy ilyen vagy, a 165 meg egyébként nem annyira magas, hogy alacsonyítani kelljen magad... sőt... hordjál bátran magassarkút! ha 180cm lennél lányként, akkor kellene alacsonyabbnak tűnnöd öltözködési praktikákkal, de így semmi szükséged rá! szerintem.
Én 164 vagyok és az életben nem akarok nöni már :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!