Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem hogy valami hiányzik...

Úgy érzem hogy valami hiányzik, ezért eszek. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
ilyenkor eszek,de nem segít,csak egy kicsit lesz jobb a hiányérzet,és még bűntudatom is lesz.. meg azért kicsit meg is látszik rajtam. nincsen sok időm kimozdulni, már a sportról is le kellett mondanom
2011. okt. 31. 18:11
 1/7 zkriszti3 ***** válasza:
Gondolkozz,keress mi érdekel,hova szeretnél tartozni?
2011. okt. 31. 18:19
 2/7 anonim válasza:

En is ezt szoktam. Szerencsere nem vagyok kover a koromhoz kepest :D

Egyebkent ,unalom uzeskor is lehet enni...

*elment az aram ,nincs tv,internet,radio stb...

Ki nemtudsz menni ,mivel nagyon rossz az ido.

Mit csinalsz? eszel ... :D

2011. okt. 31. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Szokj rá helyette a cigire! A súlyodon segít, a tüdődön nem. (Komolyan gondolom. Ez olyan valamit valamiért módszer.)
2011. okt. 31. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy mi érdekel,hova tartozom,csak egyszerűen nincs időm semmire
2011. okt. 31. 18:23
 5/7 zkriszti3 ***** válasza:
Nem dob fel,hogy ennyi a feladatod?
2011. okt. 31. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
nem.. tanulnom kell,és nem azért tanulok mert élvezem,hanem azért mert nem bírom elviselni az érzést ha négyest kapok.
2011. okt. 31. 18:38
 7/7 zkriszti3 ***** válasza:
Maximalista vagy mint a lányom.Régebben löködni kellett,hogy kimozduljon.Vettem neki biciklit ,később görkorcsolyát,most jégkorcsolyát fog kapni.Megtalálta a barátokat és boldog.Lehet,hogy neked más kell de te is megtalálod.
2011. okt. 31. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!