Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?
Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.
19/F
10:51 hogy te mekkora egy paraszt vagy már nem azért... meg az összes többi akinek előítéletei vannak. Szegény így is totál ki van akadva, hogy lenézik. Miért kell rátenni még egy lapáttal? Szerintem nagyon aranyosak a négerek és nekem tetszenek... mindig arról ábrándozok, hogy egyszer lesz egy olyan barátom is:$ Na jó szóval... egyáltalán nem mindegyik nagymenő. Pont, hogy ő még visszahúzódó is. Amúgy sajnos igazuk van a többieknek abban, hogy mindenki lenéz mindenkit; illetve ha egy kicsit is más vagy. Sajnos ez van... :( Vannak ilyen emberek...:\ De ez téged ne zavarjon. :) Az a lényeg, hogy tényleg vannak barátaid, akik szeretnek. :D
Bocs ha kicsit hosszú lett... :D
16/L
Nekem kifejezetten bejönnek a félvér négerek(K)
Ne törődj senkivel.
Ugyan már. Ez hatalmas előny. Bármikor bejátszhatod ezt a szöveget egy csajnál:Szia, leszel a gazdám?
Amúgy nem vagyok rasszista tényleg, csak hihetetlenül jó fejnek képzelem magam:( bocs.
ezt a kérdést kár volt kiírni, mert egyértelmű volt, h nagyon sokan beszólnak majd.
szerintem a csajok nagy részének különösen bejönnek a néger pasik, nekem is:)
majom arc meg fekete bőr? nem tudom, de a félvér asszem nem fekete, inkább csokibarna, az meg különösen szexy.
-IQ? egy néger is rendelkezik intelligenciával, s ha fejtett környezetbe kerül (gondolok itt arra, h nem az afrikai sivatagot járja), ő is tanulhat, s művelheti magát. amúgy meg ti is tudjátok, h rengeteg buta fehér ember van, szóval...
ne foglalkozz velük, vagy keress meg és megvigasztallak :)
A fehér ember átlagos IQ-jából -30, nem a negatív tartomány jelölésére használtam a minuszjelet. Szövegértés egyes.
Az pedig tudományos tény, hogy a fehér ember átlag intelligenciájához képest a négerek átlaga 20-30-al alacsonyabb.
De ha én vagyok a rasszista, akkor nevezz meg egy fejlett néger civilizációt, találmányt, vagy kutatást a világon, ami nem a fehérek gyarmatosításával és nem a fehérek által szocializált négerek által jött létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!