Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félvér vagyok (apám néger)...

Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?

Figyelt kérdés

Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.

19/F

2010. jún. 6. 01:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim válasza:

[link]

Lehet , hogy genetika.

2010. jún. 10. 18:53
 52/70 anonim ***** válasza:
49%

Az emberek legjobban önmagukat nézik le, szóval szerintem nem kellene ezen aggódni!

Amúgy személy szerint én a négereket sokkal jobban szeretem, mint a többi fajta embert és sokkal hamarabb megbízok bennük!

Eddig nem is csalódtam négerben, de a fehérek már mind tettek arról, hogy ne így legyen.

Akik gáncsoskodnak, vagy épp utálnak, azok csak félnek, hogy több vagy náluk!

Mondok egy példát: Utálom a cigányokat, teljes szívemből, tettek róla hogy így legyen. És ha nagyon mélyen magamba nézek mit látok: Félek, hogy a saját hazámat, a saját országomat elveszik, félek ha rossz hatalom jön mindennek vége. Vissza vágyom a II. világháború egyes új nézeteit, amelyeket sajnos megpróbáltak kiölni az emberből, de lassan újjá éled.

A rasszizmus 2 érzésből áll: Félelem és dicsőség.

Minden ember mástól fél és mást tart dicsőítőnek. De mindennek a másik oldalán ez van.

2010. jún. 14. 22:20
 53/70 anonim ***** válasza:

Nem értem azokat az embereket, akik véleményt alkotnak valakiről anélkül, hogy valaha is beszéltek volna vele egy pár szót.De sztem ne is törődj velük, nem érdemes időt pazarolni rájuk.Azt mondod, nehéz az ismerkedés.Viszont nekem van egy olyan tippem, h a csajozás könnyen megy:)Nagyon sok lány szereti az ilyen pasikat, mint te(velem az élen:P)Hogy miért?Mert aranyosak, szexisek, jóképűek és még sorolhatnám...Szóval az átlagnál jobb pasik(de ez csak az én véleményem, mások nevében nem beszélhetek)A lényeg, hogy odavagyok értetek:)

17/L

2010. jún. 17. 12:37
 54/70 anonim ***** válasza:

"Nem értem azokat az embereket, akik véleményt alkotnak valakiről anélkül, hogy valaha is beszéltek volna vele egy pár szót" <---> "A lényeg, hogy odavagyok értetek:)"

Nem érzel némi önellentmondást, kislány?

2010. jún. 17. 13:47
 55/70 anonim ***** válasza:

Utolsó: Tényleg azért oltogatod, mert buta mint a föld?!

Ez nagyon nem szép tőled!

2010. jún. 20. 04:18
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
én telejesen megértelek. apám nekem is néger 14/F
2010. aug. 28. 21:32
 57/70 A kérdező kommentje:
Te hogy viszonyulsz a dolgokhoz, hogyan látod a saját helyzeted jelenleg ebben az országban?
2010. aug. 29. 11:53
 58/70 anonim ***** válasza:
hát. engem nagyonsokat piszkáltak. de vannak barátaim. de jobblett volna ha olyan helyre születek ahol kevesebb a rasszista. arra még esélyt sem látok h barátnőm legyen tehát néha nagyon szar...
2010. aug. 29. 20:49
 59/70 A kérdező kommentje:
viccelsz barátnőd,a csajok oda vannak a félvérekért, főleg a tizenéves korosztály náluk ez olyan különlegességnek számít. Legalábbis én így vettem észre.
2010. aug. 30. 22:57
 60/70 anonim ***** válasza:
jaja. de nkm a suliban csak félévig tartott =/ de megint kezdődik...:D
2010. aug. 31. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!