Félvér vagyok (apám néger) néha úgy érzem, az emberek lenéznek. Miért?
Emiatt nehézkes az ismerkedés. Vannak barátaim, beilleszkedtem a társadalomba, csak vannak ez az érzésem, ami miatt visszahúzódóvá is váltam.
19/F
Akik keveslik a négereket Magyarországon:
"Tony Blair szerint a feketék kultúrájában gyökerezik a késelésekbe torkolló erőszakhullám. A volt kormányfő már 2007 nyarán megfogalmazta, hogy a politikailag korrekt félrenézés nem segít, az igazságszolgáltatástól kell várni a probléma megoldását. A brit fővárosban csak az év első felében 36 késeléses gyilkosság történt. Az elkövető 35 esetben afrikai fekete, egy esetben török. "
"Az elkövető 35 esetben afrikai fekete, egy esetben török. "
És persze gondolom a fehérek soha nem csinálnak semmit, egy fillért nem lopnak. Nemi erőszak, gyilkosság, rablás is mind a színes bőrüek reszortja...
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:05
Akkor összegezzük. Jacko egy teljesen normális ember volt, mindenféle szexuális ferdültség nélkül. Ebben a témában sajnos nem vagyok annyira kompetens mint te, akinek nyilván rengeteg személyes tapasztalata volt vele. Eddig igazad van!
Nyilván lélekbúvár vagy, vagy annak tanulsz, mivel két hozzászólásomból sikerült a teljes jellemrajzomat felállítanod és ezt kihasználva csúnyán le is oltasz.
EKKORA KIRÁLY VAGY!
DE, az is lehet hogy nem vagy az, bár erre kicsi az esély. Tételezzük fel, hogy egy liberális, elvakult barom vagy, akit elnyomtak az iskolában a nagyok, ezért sokat voltál egyedül, elmélkedtél, olvastál. Ebből kifolyólag okosabbnak és többre tartod magad mindenki másnál, sokszor elképzelted hogy, hogy oltasz le embereket, de sajnos az élőben nem megy, viszont a NET szabadságot ad, ITT BÁRKI LEHETSZ, ÉS BÁRMIT MEGTEHETSZ!
Amúgy nem szidtam a négereket, hanem azt írtam hogy az egyik kedves előttem hozzászóló maflaságot írt..
Anyával nem tökéletes a viszonyom, igazad van, de én eddig azt hittem hogy azért még szeret... lehet hogy már nem?!:|
"És persze gondolom a fehérek soha nem csinálnak semmit, egy fillért nem lopnak. Nemi erőszak, gyilkosság, rablás is mind a színes bőrüek reszortja..."
Arányaiban véve igen.
Amerikában az erőszakos bűncselekmények 60%-át fekák követik el.
A maradékot oszd el a latinok és fehérek között.
Pedig csak a társadalom 12%-át alkotják.
Délafrikai köztársaság.
Napi 80 gyilkosság.
Ahol a négerek kerülnek többségbe ott alacsony életszínvonal és magas bűnőzés várható.
Nézd meg az USA nagyvárosait ahonnét a fehérek kivándoroltak a feketék miatt.
Az afrikai és amerikai négerek a szocializáció hiánya, vagyis inkább annak a szocializációnak a hatása miatt, amiben felnőttek váltak olyanná amilyenek. Számukra más az értékrend és e szerint élnek, nevelik a gyereket és így nincs integrálódás.
Vannak tesztek, amik, azt állítják, hogy a feketék IQ-ja a fehérekénél kisebb. Nem tudom melyik teszt tekinthető hitelesnek. A neten van mellettük cáfolat és igazolás.
Lehet , hogy a kérdező normális de az a gond minden normálisra jut 8-9 nem normális akit el kell tartanunk akik bünözők.
Ne feledd még akkor sem tudtuk őket szocializálni amikor mi voltunk a többség körülöttük.
Nem valószínű , hogy sikerülni fog amikor többen lesznek.
"Vannak tesztek, amik, azt állítják, hogy a feketék IQ-ja a fehérekénél kisebb. Nem tudom melyik teszt tekinthető hitelesnek. A neten van mellettük cáfolat és igazolás."
Általánoságban a feketék iq-ja sokkal alacsonyabb mint a fehéreké ez nem vita tárgya még a jogvédők között sem.
A kérdés az , hogy ez szociólogiai vagy genetikai okokra vezethető vissza.
Uobbit nem lehet kimondani mert akkor rasszista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!