Mi van velem? Nem tudom mi ez.
volt egy nagy lelkiismeret furdalásom de ez nem is számít nagyon most.
Most az a lényeg hogy valami nyomó érzés van a lelkemben olyan nem tudom nektek leírni nem tudom h ez lelkiismeret furdalás mert nem csináltam olyat vagy egyszerüen nem tudom!
szar érzés letörő bánatos fájó sirhatnékom van de nem tudom miért! valakinek van ilyen gondja?
vagy ha nincs is kérlek adjatok tanácsokat! (és lécci nem humor kategória)
Kedves 25/f!(lehet26nemtom.)
Szia. Lassan h egy fél éve nem léptem ide föl és most h elolvasva amiket írtál ugy gondolom megköszönöm neked amiket nekem írtál, nemtudom de elkap a sírás hihi.: )
Őőőő hát eltelt egy pár hónap és zajlik az élet és néha igen is felkerülnek a témába ezek a dolgok de tudod nem bántam meg h megtörtént azért van a hiba h tanuljunk belőle nem igaz? Nem régiben ugyanez az eset megtörtént a suliban egy lánnyal...ott voltam mellette csak ő másbban csi de mellette voltam, és tudod én ezzel a fiúval akivel ".."XD nem is tudom mivolt jól kijövünk meg minden de egy nap 4-hete rajz órán felhozták ezt a témát és a fiú csak nevetett semmit nem szólt hát szar volt de nem érdekelt nem bírt érdekelni nem is vetköztem úúúr isten én egy képet csináltam miért is baj ez? mások közösségi oldalakra töltik fel az nembaj? én megcsináltam baj? hmm.. majd az élet visszadja nekik azokat a rosszakat amiket velem tettek.
8.-os vagyok nemsoká jönnek a levelek h föl e vettek a gimnáziumba.: ).És nem ilyen dolgok határoznak meg egy embert, hanem az mi lakozik belül.
Köszönök minden segítséget.
Üdv.14/L
szia. :P
úgy látszik jót tett az a fél év neked. :)
"azért van a hiba h tanuljunk belőle nem igaz?"
jól látod.
"majd az élet visszadja nekik azokat a rosszakat amiket velem tettek."
jól látod, de nem csak a veled szembeni tetteiket, és ez mindenkire vonatkozik. az élet igazságos.
"És nem ilyen dolgok határoznak meg egy embert, hanem az mi lakozik belül. "
És ezt is nagyon jól látod. :)
és a könyvvel kapcsolatban szóltam, hogy ha 17 éves elmúltál kapod, mert most nem biztos hogy lenne értelme, ugyanis vannak benne olyan szavak, amiket korodnál fogva nem biztos, hogy ismernél, és egy elég komoly témát vezet elő, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve. Ha bízol bennem, akkor megérted, hogy türelmesnek kell légy 17 éves korodig, ahogyan megbeszéltük. legyen ez egy feladat. :P :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Basszus,ezt egy élmény volt visszaolvasni!
Már alig emlékszem erre a dologra..!
Jó volna a fiút kiverni a fejemből..:S
16/L^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!