Mi van velem? Nem tudom mi ez.
volt egy nagy lelkiismeret furdalásom de ez nem is számít nagyon most.
Most az a lényeg hogy valami nyomó érzés van a lelkemben olyan nem tudom nektek leírni nem tudom h ez lelkiismeret furdalás mert nem csináltam olyat vagy egyszerüen nem tudom!
szar érzés letörő bánatos fájó sirhatnékom van de nem tudom miért! valakinek van ilyen gondja?
vagy ha nincs is kérlek adjatok tanácsokat! (és lécci nem humor kategória)
Teljesen világos, amit írsz, az előzőekkel nem bántani akartalak, csak kérdeztem, hogy könnyebb legyen.
Igazából a srác volt "bunkó", te pedig lelki ügyet csináltál belőle, s csinálsz is a mai napig, ha valaki felhozza. A helyzet a következő, gondolom 14 nem vagy még.
Te nem követtél el "bűnt", véletlen jelleggel látta, de ő gonosz módon tudjuk minek tituált téged, ami neked szarul esett. Nem kell szarul essen, ez nem lelkiismeret kérdés, ugyanis te nem tettél rosszat, ellentétben vele. Fiatal vagy, szégyen lenne, ha komolyan mutogatnád magad, mint egy-két ismerősöd, ahogyan említed. Akkor lehet csak lelkiismeret-furdalásod, amikor jellemtelenül viselkedsz. Hazudsz, sunyiskodsz, aljaskodsz, szemtelenkedsz, lenéző vagy és sorolhatnám. Ha ilyeneket nem teszel, akkor tulajdonképpen, csak simán magadnak megkreálod a rossz gondolataiddal, hogy te "bűnös" vagy. Ne hagyd magad, azt hidd el, hogy jó vagy. Nagyon sok ember nem tudja mi a jó, te tudd, mert van ami segít kiigazodni, s az a belső hang, biztos neked is szokott olyan lenni, hogy éppen készülsz valamit csinálni, s valami furcsa módon jelez, hogy azt nem kellene. Az a te segítséged, ami az utat mutatja. Figyelj rá, se becsüld meg. Figyeld magad, hogy mindenkivel kedves legyél, hiába esetleg valaki nem az veled. S ismételem a végére, ha valami "fájdalom" ér, de nem te vagy a tettes, akkor nehogy rosszul érezd magad bármiért is, hiszen nem te vagy a vétkes.
Remélem valamit tudtam segíteni. :)
üdv
25/F
Figyelj csak!
Mi lenne ha úgy ahogy van elfelejtenéd az egészet? Mármint ezt a bugyis dolgot, mert tudod, ha lezártad volna magadban ezt, akkor nem hoznád fel, hogy a másik lány így, a másik lány úgy. Te ilyen vagy? Ilyen fiatalon mutogatnád magad, s az érdekel, hogy a másik csinálja, meg a perverz srác...általános iskola...ez a nagy baj. Döntsd el milyen ember akarsz lenni. Itt az idő, hogy válassz, olyan mint a másik lány, vagy olyan csaj aki megérdemli a tisztelet, van önbecsülése, s nem megy bele ilyen szégyenteljes "játékokba". Magadban tudod ezt lejátszani, s lehet, hogy azért van benned ez a "rossz" érzés, amiről a kérdésed szól, hogy megmutassa ne legyél erkölcstelen, legyél őszinte, önzetlen és becsületes.
üdv
25/F
nagyon nagyon köszönöm!
de hogy zárjam le ezt az egészet? hmm...?
Úgy, hogy innentől kezdve nem gondolsz rá vissza. Figyeld magadat és viselkedésedet, ha úgy érzed, hogy, bocsánat a kifejezésért, de "kurvulsz", akkor azonnal kezdd magad fegyelmezni, hogy ezt nem szabad, mert te jó vagy, és az is akarsz maradni, vagy kell megint a lenézés? Tisztában vagy vele, mik a rossz tulajdonságok, ne használd őket, képes vagy rá, higgy magadban én is hiszek benned.(én ennyi idősen kb mint te, tudtam magam kontrollálni, és becsületes tudtam maradni) tudod nagyon sok fiatal lány és fiú szégyenteljes életet él, de már általános iskolában. Nekem is van kisöcsém ő 8 dikos, s látom rajta is, s mindez azért van, mert azt mutogatják a tévébe, meg azt tanítják az iskolába, hogy élvezd az életet, mert csak egy van. Erre mindenki narkózik, bulizik szexel megállás nélkül, s másokat tapos el, hogy ezeket teljesíteni tudja...ezeken kell elgondolkodni.
üdv
25/F
nagyon szépen köszönöm
elsem hiszed mennyit segítettél
köszöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!