Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? Nem tudom mi ez.

Mi van velem? Nem tudom mi ez.

Figyelt kérdés

volt egy nagy lelkiismeret furdalásom de ez nem is számít nagyon most.

Most az a lényeg hogy valami nyomó érzés van a lelkemben olyan nem tudom nektek leírni nem tudom h ez lelkiismeret furdalás mert nem csináltam olyat vagy egyszerüen nem tudom!

szar érzés letörő bánatos fájó sirhatnékom van de nem tudom miért! valakinek van ilyen gondja?

vagy ha nincs is kérlek adjatok tanácsokat! (és lécci nem humor kategória)

2010. máj. 30. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
még érzed azt a lelkiismeret furdalást... menj dokihoz =)
2010. máj. 30. 22:05
 2/66 A kérdező kommentje:
igen?
2010. máj. 30. 22:07
 3/66 anonim ***** válasza:
nekem tegnap jött rám 1 iylen fura érzés mintha midnent elrontottam volna v nemtudom megfogalmazni pedig sose szokott lenni ilyen és mindig vidám vagyok:D 16/F
2010. máj. 30. 22:07
 4/66 A kérdező kommentje:
ugye? nekem is pont ilyen minta elrontottam volna mindent!!
2010. máj. 30. 22:08
 5/66 anonim ***** válasza:
de nemértem mitöl és anynira rossz volt aztán elkeztem halgatni régi zenéimet és majdnem elsirtam magam pedig legutobb 3éve sirtam nagyapám halálakor. és mostmeg kb ok nélkül igaz sok a problémám de nemértem mitöl van
2010. máj. 30. 22:09
 6/66 anonim ***** válasza:
magamra se ismertem mintha nemis én lettem volna tegnap O_o
2010. máj. 30. 22:10
 7/66 A kérdező kommentje:
mér mi volt veled tegnap?
2010. máj. 30. 22:11
 8/66 anonim ***** válasza:
azabaj h fogalmam sincs lehet a sok problémám ugy beütött. de soseszoktam problémák miatt elbizonytalanodni.szal nemtudom de másnapmár jol voltam
2010. máj. 30. 22:14
 9/66 anonim ***** válasza:
am ha akarod irj privibe msn-t aztán ott megbeszéljük mer nemakarok itt leirni mindent
2010. máj. 30. 22:14
 10/66 anonim ***** válasza:
Talán neked is jobb lenne, ha kisírnád magadból. Nem lehet, hogy a stressz a bűnös. Egy felvételi vizsga előtt én egy nap, amikor összejött minden, és nem volt időm készülni a felvételire, annyira ideges voltam. Magamban tartottam a sírást, mert nem akartam, hogy az emberek lássák a fájdalmam(meghát miért sírni egy felvételi miatt?), de a lelkem nagyon fájt. Aznap 3x sírtam 3 ember előtt. Nem lett jobb, csak másnap, de azért így is jobb, mintha magamban tartottam volna.
2010. máj. 30. 22:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!