Mi van velem? Nem tudom mi ez.
volt egy nagy lelkiismeret furdalásom de ez nem is számít nagyon most.
Most az a lényeg hogy valami nyomó érzés van a lelkemben olyan nem tudom nektek leírni nem tudom h ez lelkiismeret furdalás mert nem csináltam olyat vagy egyszerüen nem tudom!
szar érzés letörő bánatos fájó sirhatnékom van de nem tudom miért! valakinek van ilyen gondja?
vagy ha nincs is kérlek adjatok tanácsokat! (és lécci nem humor kategória)

Itt vagyok, nyugalom.:)
Először is, megtörtént valami, akkor minek tagadod le bárki előtt is, ha tudod magadról, hogy többet ilyen nem fog előfordulni? Ezzel az erővel az egész életed hazugságra épül majd. Hazudni rossz, ha jól emlékszem elmondtam, hogy figyeld magad és ne legyél negatív. Hazudsz, ráadásul egy olyan embernek, akit kedvelsz(szomszéd). Azt is elmondtam ,hogy elején ugyanúgy elő fog jönni belőled a "szarullét" amiatt, hogy szemétkednek veled. Nem kell felvenni, hadd mondják, kit érdekel? te ők vagy magad vagy? A segítség, amit tudtam nyújtani, az megtörtént. Leírtam, hogyan kell magadat figyelned. Leírtam mire figyelj, és mit próbálj meg kizárni a személyiségedből. Ennél többet nem tehetek, nem tudok helyetted gondolkodni. Erre nem vagyok képes, per pillanat ember vagyok én is. A legfontosabb, hogy ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Ne foglalkozz azzal mit mondanak, még ha igaz is. Mikor felnőtt nő leszel, akkor is ez fog a fejedben járni? 30-40 évesen? Nem lenne jövedelmező, ezért most kell változtass. Te tudsz csak egyedül változni, nem tud senki sem megváltoztatni, ha te nem akarod, szóval ha akarod, akkor te teszed magad, s a másik csak az utat próbálja mutatni(jelen esetben én).
Gondolj mindig arra, hogy te jó vagy, mindaddig amíg el nem múlik belőled a rossz érzés. El fog. Feltéve, ha tényleg jó emberré akarsz lenni. Én hiszek abban, hogy sikerülhet neked, te is ezt tedd. Higgy. Anélkül semmit nem ér az sem, amit leírok neked. Ha nincs meg benned az akarás efelé, akkor olyan mintha "falnak beszélnék". Te döntesz, nem én! Én csak a karomat tartom ki, hogy merre érdemes menned. Nem járhatom én végig helyetted az "utat".
türelem, nyugalom, megfontoltság.
üdv
25/F
de nem arról van szó h én most mit csi h ffgyeljem magam ez meg van!
de h mit csináljak ha valaki csak ugy felhozza? és ha rólam besz majd mindenki?
és mit csináljak ha kérdezösködnek???!!

Ne haragudj, de én úgy érzem, hogy mégsem segítettem semmit sem. Leírtam mit kell csinálj, de te aggódsz, és félsz. Nem figyeled magad, ahogyan megmondtam, mert ha megtennéd, akkor nem írnál ide többet, hanem magadtól le tudnád játszani az egészet. nem tudok helyetted gondolkodni, képtelenség. Hogy mit csinálj, amikor valaki felhozza? semmit, egy jó nagy semmit. mert felesleges. egyetlen egy dolgot árulj el nekem. kit érdekel, hogy látta valaki a bugyidat? akit érdekel, az a "perverz" legyen 13 vagy 53 éves. Őszintén válaszolj nekem kérlek. Direkt mutogattad magadat a gyereknek? Tényleg belementél ilyen barom játékba? Ha igen, akkor pedig magadra vess, de hangsúlyozom senki sem tökéletes. Ha nem akarsz ilyen lenni, nem leszel, te döntesz! Nem veszed magadra a káromlásait az embereknek, ha megteszed, akkor semmit sem ért az, amit mondok neked már nem is tudom hány válasz óta. Gondolkodnod kell össz-vissz, semmi többet. Ezt értsd meg! Ha nem vagy képes rá, akkor nem, n ennél többet nem tehetek. Ennél többet nem is várhatsz el tőlem.
elmondtam, hogy működik ez a dolog, de kitartás...:)
üdv
25/F
nem direkt volt ha átmegy akkor lesz .......
de már nem is eméxem h volt csak anyira h mondtam a bnömnek fen van a bnöm is akrta h belemenjek mondtam h a-a ebbe nem mentem bele a gyereknek volt kapja ö levetkőzött meg is van viedón me felvettem de át is küldtem a bnömnek msn-en de ök már elköltöztek a szüleiktől ( ez is más sztori) én meg letöröltem a telefonsomról a bnöm mondta tegyem meg meg minden de eszembe jutott most h írom...egy lány miatt volt akit én hoztam a gyerekkel össze és elakartuk érni h szakítsanak és mondta a bnöm h küldjek k én neki képet....l.ez volt....
de am nte most direkt nem írsz?
De elolvasod na m1 azé elmondom mivolt...
voltam "szomszédommal" strandon és a"biciklisek is jöttek"
Ő is meg a másik is a kiabálós....
nek akarok elszólni magam de nem úgy látszottak akiket érdekelte volna.....a gyerekkel még beszéltem is egy 5-percet ...na m1
szija
azért kössz minden!
de most mér nem írsz???
nam1 szarul vagyok akkor is.....:'(

nincs okod szarul lenni.
azért vagy szarul, mert te magad sanyargatod saját magadat a rossz gondolataiddal, és erre írtam, hogy nem tudok helyetted gondolkodni. Az irányt megadtam, lélekben veled vagyok, de nincs szükség arra, hogy mindent megossz velem, főleg nem közszemle előtt, pontosan az a lényeg, hogy saját magadban tudd lejátszani, és úgy hozzáállni a helyzetekhez, hogy ne érezd magad rosszul. Leírtam ez hogyan lehetséges. :)
Türelem, egyem a hó lelked, és minden rendben lesz. Nem történik semmi hip-hop, hirtelen. :P
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!