Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? Nem tudom mi ez.

Mi van velem? Nem tudom mi ez.

Figyelt kérdés

volt egy nagy lelkiismeret furdalásom de ez nem is számít nagyon most.

Most az a lényeg hogy valami nyomó érzés van a lelkemben olyan nem tudom nektek leírni nem tudom h ez lelkiismeret furdalás mert nem csináltam olyat vagy egyszerüen nem tudom!

szar érzés letörő bánatos fájó sirhatnékom van de nem tudom miért! valakinek van ilyen gondja?

vagy ha nincs is kérlek adjatok tanácsokat! (és lécci nem humor kategória)

2010. máj. 30. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
*Nem lehet, hogy a stressz a bűnös?(Bocs)
2010. máj. 30. 22:18
 12/66 anonim ***** válasza:
am vszinü nekem igen mer annyi problémám gyülemlett fel ami elöl nem tudok megfutamodni h kikészit. de eddig sose reagáltam igy az iylenekre
2010. máj. 30. 22:21
 13/66 anonim ***** válasza:

Én se. Olyan hülyén éreztem magam, hogy elkezdtem bőgni csak úgy. Aztán meg magyarázzam meg, hogy mi a bajom, amikor én sem tudom...

Am 13/L

2010. máj. 30. 22:27
 14/66 anonim ***** válasza:

már, hogyne számítana a nagy lelkiismeret furdalásod, ami korábban volt, sanszos, hogy még annak az utórezgéseit érzed, jó lenne tudni, mit is vétettél, ami miatt előjött belőled. Meg kéne bánni teljes szívedből a "bűnt", amit elkövettél, se meglásd elmúlik egy pillanat alatt.

üdv

25/F

2010. máj. 31. 12:06
 15/66 A kérdező kommentje:

de már nagyon megbántam amit tettem és elmúlt és akárki felhozzá még ha egy szót is eljt aerröl ami történt már szraull vagyok.

de most ugy érzem nem ez az "ügy" valami más de nem tudom

2010. máj. 31. 14:49
 16/66 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak megbántani, de ha tényleg lezársz magadban egy "bűnt", amit elkövettél, akkor azt hiába hozza fel neked bárki is a jövőben, nem fogod magad szarul érezni tőle. S lehet pontosan ezért van még mindig benned ez az érzés, mert nem is tudod, hogy az a "szörnyű" dolog miatt van amit elkövettél. Bár nem tudom mi lehetett az, de többet segítene, ha tudnám. Ha gondolod írj privátot, állok én is a problémád elébe, együtt könnyebb lesz!

üdv

25/F

2010. máj. 31. 18:05
 17/66 A kérdező kommentje:
okés :)
2010. máj. 31. 19:47
 18/66 A kérdező kommentje:
2010. máj. 31. 19:49
 19/66 anonim ***** válasza:

hoppá.

Álljunk meg egy pillanatra. :)

Tehát te magadat akartad mutogatni, tehát a külsőségeidet, szépségeidet a fiúnak, vagy csak szimplán egy képet küldtél magadról neki, vagyis kamerán át mutatkoztál, de nem figyeltél, s látszódott a bugyid? Tehát a szándékod az volt, hogy mutogasd a bájaid, vagy az, hogy csak lásson rólad normális képet? Amúgy furi, mert ugye az iskoládba járt. Szóval tudhatta milyen vagy, de te akaratlanul is többet mutattál. Ezen gondolkozz el kérlek. Mert nem mind1. Sanszos, hogy tényleg ez a gond még ,csak más formákban. A lelkiismeret nagyon fontos dolog!

Várom válaszod.

üdv

25/F

2010. jún. 1. 11:02
 20/66 A kérdező kommentje:

nem ez nem így van a gyerek az osztálytársam és csak a bugyimat látta az egyik csajnak aki 8.-os annak fenn van vipen rajta nem csodálkoztak rajtam meg igen

érted?

2010. jún. 1. 17:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!