Mi van velem? Nem tudom mi ez.
volt egy nagy lelkiismeret furdalásom de ez nem is számít nagyon most.
Most az a lényeg hogy valami nyomó érzés van a lelkemben olyan nem tudom nektek leírni nem tudom h ez lelkiismeret furdalás mert nem csináltam olyat vagy egyszerüen nem tudom!
szar érzés letörő bánatos fájó sirhatnékom van de nem tudom miért! valakinek van ilyen gondja?
vagy ha nincs is kérlek adjatok tanácsokat! (és lécci nem humor kategória)
Az az első lépés, hogy figyeled, és fegyelmezed magad. Elmondtam hogyan kell, sőt az összes lépés ez. Egy felnőtt embernek is ennyi a dolga, ha változni akar, de te könnyebb helyzetben vagy, mert még fiatal vagy. Ennyi a dolgod csak, egyem a hó lelked. :) Menni fog, bízz magadban, és abban, hogy minden ember, beleértve te is, igazából szentül jó, én is bízom benned, és a jóságodban. :)
üdv
25/F
ha felhozza valaki megint, akkor valószínűleg előjön belőled az, hogy "szarul" leszel, de egyből eszedbe fog jutni, hogy nincs értelme, hiszen te nem vagy ilyen, hiába történt meg egyszer. Mindig amikor "lelkibaj" tör rád, akkor innentől kezdve eszedbe fog jutni, hogy felesleges az egész, mert te jó vagy, és az is akarsz lenni. Ha véletlenül, figyelmetlenségből elkövetsz egy hibát, akkor bánd meg teljes szívedből, és folytasd az önfegyelmezést. de soha se bánkódj, mert abból van a baj.
üdv
25/F
azon segít, hogy elmúljon, s egy idő után már nem leszel szarul sohasem.
üdv
25/F
nagyon szépen kjöszönöm nagyon sokat segítettél elsem hiszed.....!!
nagyon szépen köszönöm megfogadom a tanácsaidat de am megadod a könyv címét?
Figyelj csak, kis próbatétel akkor.
Türelemnek hívják, majd ha elmúltál 17 éves akkor adom oda a könyvet. Mert még tényleg korai, és nagyon sok olyan kifejezés van benne, amit nem értenél. :)
Szóval nyugalom, türelem van. és figyelgesd, fejleszd a jellemed, ahogyan leírtam! :)
üdv
25/F
figyi!
Egyszer már megtörtént, hogy ki lett kiabálva. túlélted. többet nem fog olyan előfordulni, amit ki lehetne kiabálni. s ha megint valaki evvel akar cseszegetni, akkor az csak saját magát nevetteti ki...hogy a fiatalok szavával éljek. "Lejárt lemez", ráadásul soha többé nem fog ilyen történni, mert te nem akarod, s mivel te irányítod magadat, nem pedig valaki más, ezért ismét lehetetlen, hogy beleess megint egy olyan butaságba. ne foglalkozz azzal, hogy ki mit kiabál, leírtam már, ne érdekeljen, hogy esetleg a többi "mutogat" rád. kérdezz vissza bátran, de illemtudóan, hogy "Nem unalmas? Belátom akkor buta voltam, de elmúlt, magatokról állítotok ki bizonyítványt ezzel a viselkedéssel!"... és mosolyogsz, magadban végképp. Többet nem is kel mondani, had kiabáljanak, ha pedig valakit komolyan érdekel, akkor úgy is odamegy hozzád és megkérdi mi volt, te pedig elmondod neki szépen világosan, hogy butus voltál, de többet nem leszel. Nem leszel mérges feleslegesen, mert minek, ezzel az erővel örök életedben ez miatt szenvedhetnél, de ne hülyülj, egy kis "kibillenés" miatt, ugyan már, senki sem tökéletes. :)
Nem nehéz az egész, csak a gondolataiddal kell játssz. :)
üdv
25/F
köszi de megtörtánt megálmodtam este....
ma megyünk haza és a gyerek "az a gyerek" meg a barátai akik ez a dolgot a legjobban felhozzák ...
jön a gyerek meg a barátja ( de am utálom azt a gyerek "azt" teszi veszi a fejét közben sehol semmi...de ez nem lényeg) megyünk haza a bnömmel és jönnek elekzd hangosan elkezd énekelni és mondtuk neki ne égesse magát ök erre vagyis a gyerek barátja szó szerint kiabálta merzt már elég messze voltak" JÓL VAN MÁR TE MEG LEVETKŐZTÉL..."NAK
a hátam mögött a másik aki a legjobban izél....na de a szomszédom aki egyben egy jó barátom az is halotta de am ezt az egészet letagattam mai napig is.... már egyszerüen nem birom érted? mindjárt sirok azhy ezt irom csak nem akarok..mert akkor .......!
már megint ott vagyok h nem tudok kimenni az utcára itt lakik a gyerek -házzal arrébb most mit csináljak kérlek nagyon segíts!!!!!!!!!
aki a legjobb bnöm volt az miatt van a fele h elmodnta mindenkinek pedig abban egyeztünk meg h védeni fog ebben.... ö erre elmondta annak akinek nem kelett volna..szó szerint letámadtak..... és ö van feéháborodvba mai napig h nem köszönök neki de ez még május körül volt...
de most nagyon kérelek hs egits mert már nem nagyon akarok éni sem félek...is nem tudom mit akarok ...nagyon kérlek segits!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!