Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez nagyon idiótán fog hangzani...

Ez nagyon idiótán fog hangzani. Bárkinek tudok hasznos tanácsot adni az élethez (konfliktus kezelés, párkapcsolat, stressz, lelki bajok) csak saját magamnak nem megy. Segítség kellene?

Figyelt kérdés
Gondoltam már, hogy leírom magamnak levélbe és válaszolok rá. De nincs valami skrizo chat program ahol mondjuk saját magamba beszélgethetek. Vagy akármi ami arra jó, hogy össze szedjem a gondolataim, nem papír meg ceruza, valami interaktív programra gondoltam. Vannak barátaim, szeretteim de nem igazán érzem, hogy átütő ötletük lenne. Mert a nézz magadba, légy önállóbb, ne légy szétszórt dologgal nem tudok kontrollt állítani fel magamnak.
2010. márc. 18. 13:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vettem még a bátorságot, hogy privit írjak neked.De mindjárt beállítom az enyémen, hogy lehessen írni, és akkor nem kell nekem döntenem, hogy mi legyen:-)

Az az igazság,hogy kezdelek megkedvelni, de talán nem kellene.Tényleg nem szívesen irkálok ide sokat, mert köze nincs hozzá senkinek, de valamiért mindig újra benézek ide.Na kinek a hibája?:-))

Amúgy minden oké volt ma is,bár elég kedvetlen voltam, és ettem annyit, mint egy ló, pedig nem szokásom.

Figyelj,küldök egy ölelést:ölelés, csak neked:-)

Szia,vigyázz magadra!

2010. márc. 23. 19:15
 52/56 A kérdező kommentje:

Szia! Gondoltam a privire és nem tudok írni, mert nem sikerült beállítanod. Megértelek, hogy itt nem akarsz belemerülni komolyan bszélgetésbe.

Késő van és nem alszok, és ahogy elnézem hamarosan korán lesz és meg leszek már reggel tréfálva az alvással nem megtisztelt éjszakáért és napközbe gyötör majd a megsemmisülni vágyás. Sok ilyen vicces dolog van az életben. Amin fönn valaki nevet azt móricka lenn elszenvedi és újra és újra saját hibájából. Most egy órája, hogy Oshot olvastam és ő mindig pillanatra elhozza a hihetetlen egyszerűségét, az egyszerű szeretetből felépülő és áramló életet.

Most is csak írogatok céltalanul, de tudom,hogy ez a történet neked most szórakoztató. még ha nem is szól semmiről. Ezt ahogy írom itt a most, de te még csak most olvasod, amikor én már másutt járok. Nincs levelező partnerem. Te könnyen lehetnél. Talán mindent elmondanék, , hogy megtartsuk ezt a két távoli dimenziót, tisztaságban, érzés, vágy, érdek nélkül, szeretetben.

Hú ez csak úgy kijött belőlem és nem is gondolkodtam rajt, valaki súgta:) De ha már időeltolódás ide vagy oda, szép eredményes napot kívánok és karollak át szeretettel!

2010. márc. 24. 02:21
 53/56 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Nem nem tudtam, nem akartam beállítani még a privit.

Meglátjuk ma...Igyál egy nagy kávét,és legyen olyan a napod amilyennek szeretnéd.Mennem kell a suliba,este benézek.

Gyere bújj ide egy percre és máris jobban indul a napod:-)

2010. márc. 24. 08:35
 54/56 anonim ***** válasza:

Szia!

Kíváncsi lettem, hogy miért Osho, mivel mondd ő neked többet bárkinél.Ő nagyon különleges,de vannak mások is,akik nagyon leegyszerűsítve foglalnak össze mindennapi, és egyáltalán nem mindennapi mondandókat.Hogyan találtál rá?Nagyon nehéznek érzed a mindennapokat?Túlélni próbálsz?Ha szükség van rám, próbálok segíteni neked,de akkor neked is viszonoznod kell, mert én sem vagyok a topon:-))

Annyira régen mondtam:szeretlek:-)

2010. márc. 24. 19:16
 55/56 A kérdező kommentje:

Pár éve hallottam először Osoról. Lelkesen beszélt róla egy ismerősöm. Aztán mivel jó hobbinak tartom a könyvesboltot ott találtam rengeteg könyvét. Szülinapomra kaptam egy könyvet a tesómtól: Meditáció az itt és most megéléséhez. Nagyon tetszik. Érdekel a lélektani könyvek, agykontroll sok iylet olvasok: sikerkönyvek, motivációs irodalmak, álmok, meg osho. Nem szeretem, ha valamit szétszakértenek, Osho tényleg úgy ír, hogy nem kell semmit megfejteni csak el kell fogadni a törvényszerűségeket. PErsze meg lehet egyszerűen foglamazni, de itt éppen ez az a fordítás szeniális energiája van a mondatoknak. pl. nem azt írja, hogy akkor jó lesz minden, hanem az lesz a ragyogás.. Tényleg tetszik, értékelem ha valaki művészien bánik a nyelvével.

Átvészelni napokat? :) Ők futnak el fölöttem. Ők menekülnek pedig nem sürgetem. Majd lesz valahogy, nem vagyok kétségbe esett már csak furcsán nézek magamra valahonnan messziről.

Igen szívesen benne vagyok ebben az egymás bátorításában írd meg bátran ha örülsz, bánt valami , mi esne jól bármit!

Szeretlek:)

2010. márc. 24. 21:07
 56/56 kuckóságos válasza:
aztarohadt xddddd
2015. jún. 24. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!