Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez nagyon idiótán fog hangzani...

Ez nagyon idiótán fog hangzani. Bárkinek tudok hasznos tanácsot adni az élethez (konfliktus kezelés, párkapcsolat, stressz, lelki bajok) csak saját magamnak nem megy. Segítség kellene?

Figyelt kérdés
Gondoltam már, hogy leírom magamnak levélbe és válaszolok rá. De nincs valami skrizo chat program ahol mondjuk saját magamba beszélgethetek. Vagy akármi ami arra jó, hogy össze szedjem a gondolataim, nem papír meg ceruza, valami interaktív programra gondoltam. Vannak barátaim, szeretteim de nem igazán érzem, hogy átütő ötletük lenne. Mert a nézz magadba, légy önállóbb, ne légy szétszórt dologgal nem tudok kontrollt állítani fel magamnak.
2010. márc. 18. 13:30
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Hát bakker,én beadom a válópert,és nincs gyerek sem:-(
2010. márc. 19. 18:10
 32/56 A kérdező kommentje:

Bocsi nem tudok egész nap itt lenni de igyekszem mindig válaszolni. Ma sem változott, bár tevékenyen kezdődött a nap mert lomtalanítottunk apussal a volt lakásunkban, ahol a csőtörés penésztengert csinált, föl kellett szedni az egész linóleum padlót, parkettát, és szétverni a konyhabútort. Mondjuk ez januári zene mert a bérlőnk elutazott 10 napra és a kazánt nem zárta el és a csap meg szivárgott forró víz gőz. Aztén jövőhéten betonozunk csempézünk. Hazahoztuk a 10éve ott porosodó 22éves gyerekbringát letöröltük és fölpumpáltuk, mintha gyereket várnánk.

Amúgy ma is haszontalan voltam ezen kívül netezgetek mint egy tini :S

Veled mi volt ma?

2010. márc. 19. 19:32
 33/56 anonim ***** válasza:
Jól van na,lazítsál már felháborodottka.Ma a gyerkőcökkel sütöttünk,hogy ragadjon is valami szó szerint.Fánk volt és jól sikerült nagyon.Munka után egy kis vásárlás,séta,semmi extra.Holnap szerintem apuhoz megyek,lehet,hogy nem jutok géphez.Az a bicaj nagyon király lehet,pont veled egyidős.Melyikőtök rozsdásabb?:-)
2010. márc. 19. 19:50
 34/56 A kérdező kommentje:

Hát érdekes mód nagyon jó állapotban van. Én csak ropogok a a nyakammal gerincemmel igazából ha azok nem fájnának teljesen fit lennék.

És ehető fánkok készültek, nagyrészt? :p

2010. márc. 19. 20:02
 35/56 anonim ***** válasza:
Nagyon vicces:)Amúgy azon gondolkodtam,hogy milyen hamar péntek lett,de rájöttem ám,miért.Én kedden sem dolgoztam,mert a Tömő utcában volt egy fél napos dolgom.Ez a 3 nap pedig hamar elment.Mész este valahová?
2010. márc. 19. 20:09
 36/56 A kérdező kommentje:

Akkor viszonylag laza hetecskéd lehetett. Nem nem járok mostanában semmilyen hétvégi szórakozásra, elhatárolódtam. Egyre inkább a hálón társalgok csak. Iwiwem myvipem sincs beaktiválva 0 ismerós egyszerűen nem érdekel senki de mégis örülnék ha érdekelnék valakit. Igen itt a probléma tudom Bocsi már megint átmentem önlélektanba.

Most hétvégén színház fellépés aztán azutáni héten is hétvégén, ha ez nem lenne nem tudnék magamról érdekeset írni :D

És te mit csinálsz szabadidőben, ha van?

2010. márc. 19. 20:21
 37/56 anonim ***** válasza:
Van,talán túl sok is.Eléggé elvagyok mostanában itthon,sokszor belefáradok a napba,ugyanakkor mennék is még csinálni valamit.Na ez nagyon értelmes lett.Mesélj a színészetről,légyszi.Hol,mikor miért?Ja,még nem is mondtam ma,hogy mennyire szeretlek:-)
2010. márc. 19. 20:35
 38/56 anonim ***** válasza:
Bocsi mennem kell,mert most telefonált egy ismerősöm,hogy a testvére fejbelőtte magát és a feleségét.A sorrend fordítva.Megyek átugrok hozzá,mert belehal a fájdalomba:-((Nem hiszem el.Írok,ha tudok,jó éjt vigyázz magadra.
2010. márc. 19. 20:51
 39/56 A kérdező kommentje:
Ez a 3dik éve, hogy náluk vagyok. 10 éves társulat és nem azért mert ott vagyok, de nagyon profi rendezői, technikai, tánckoreográfusi háttere van rengeteg díjjal és fellépéssel. A táncos lányok fiúk velem egy korúak nagyon ügyesek, mondjuk minden a mesteren múlik mert az én botlábamból is kihoztak színpadra állíthatót:) Én ott énekes színészek közt vagyok. Ismertebb darabok a Made In Hungaria, Jézus Krisztus Szupersztár, Hair, István a király. Frankó kis csapat csak én nem érzem jól magam ott pedig rengeteget vagyok velük.
2010. márc. 19. 20:52
 40/56 A kérdező kommentje:
Úristen! Vigyázzatok magatokra!
2010. márc. 19. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!