Ez nagyon idiótán fog hangzani. Bárkinek tudok hasznos tanácsot adni az élethez (konfliktus kezelés, párkapcsolat, stressz, lelki bajok) csak saját magamnak nem megy. Segítség kellene?
Bocsi nem tudok egész nap itt lenni de igyekszem mindig válaszolni. Ma sem változott, bár tevékenyen kezdődött a nap mert lomtalanítottunk apussal a volt lakásunkban, ahol a csőtörés penésztengert csinált, föl kellett szedni az egész linóleum padlót, parkettát, és szétverni a konyhabútort. Mondjuk ez januári zene mert a bérlőnk elutazott 10 napra és a kazánt nem zárta el és a csap meg szivárgott forró víz gőz. Aztén jövőhéten betonozunk csempézünk. Hazahoztuk a 10éve ott porosodó 22éves gyerekbringát letöröltük és fölpumpáltuk, mintha gyereket várnánk.
Amúgy ma is haszontalan voltam ezen kívül netezgetek mint egy tini :S
Veled mi volt ma?
Hát érdekes mód nagyon jó állapotban van. Én csak ropogok a a nyakammal gerincemmel igazából ha azok nem fájnának teljesen fit lennék.
És ehető fánkok készültek, nagyrészt? :p
Akkor viszonylag laza hetecskéd lehetett. Nem nem járok mostanában semmilyen hétvégi szórakozásra, elhatárolódtam. Egyre inkább a hálón társalgok csak. Iwiwem myvipem sincs beaktiválva 0 ismerós egyszerűen nem érdekel senki de mégis örülnék ha érdekelnék valakit. Igen itt a probléma tudom Bocsi már megint átmentem önlélektanba.
Most hétvégén színház fellépés aztán azutáni héten is hétvégén, ha ez nem lenne nem tudnék magamról érdekeset írni :D
És te mit csinálsz szabadidőben, ha van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!