Hogyan tanuljak meg párkapcsolat nélkül élni?
Attól még, hogy nem mondják, simán tetszhetsz bárkinek. :) Nem is gondolnád! Nem sok olyan lány van, aki szemedbe mondja, hogy tetszel neki. És általában, akik helyesek, azoknak mégúgysem merik.
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy olyan csúnya, és amúgy is mindenki szép a maga módján.
A másik meg, hogy ha te tényleg ennyire csúnyának gondolod magad, akkor nézz szembe a ténnyel, hogy én pl rengeteg lányt láttam, aki gyönyörű és mégis rettentő ronda barátjaik voltak.
Tehát ez nem csak a szépségen múlik. A belső is nagyon fontos ám!
18/L
Persze, tom h nem mindenki mondja, de akiknél eddig próbálkoztam (és nem 2 lányról van szó), azokról mindig kiderült előbb v utóbb, h nem tetszem nekik. Plusz még aki látott élőben, soha senki nem mondta, h jól néznék ki.
Amúgy én sose látok olyan párt, ahol a lány nézne ki jobban, leszámítva persze, ha a fiú gazdag.
Szerinted, ha tetszenél, én a szemedbe mondanám? :D Sose merném megtenni. :P Én mondjuk alapból az a típus vagyok, aki úgy véli, hogy a fiú tegye meg az első lépéseket.
És nem tudom, te hol élsz, de rengeteg olyan "párt" láttam már.
Pl ha csak a sztárokat vesszük, milyen ronda barátja van már Natalie Portmannak, aki igencsak szép.
Natalie Portman:
Barátjával:
18/L
Nyugodj bele hogy neked se lesz jobb mint másnak.
Előbb utóbb meg fogsz nősülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!