Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tanuljak meg párkapcsol...

Hogyan tanuljak meg párkapcsolat nélkül élni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sose fog szeretni egy lány se, mert annyira csúnya vagyok, de egyszerűen nem tudok beletörődni. Irigykedve nézem a normálisan kinéző srácokat, akik a bnőikkel enyelegnek. Vmi tipp, h ez ne hiányozzon?
2011. márc. 24. 17:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nem magas, Natalie Portman csak 160cm.

Ezt meg kellett jegyeznem. :)

2011. márc. 24. 18:31
 12/29 A kérdező kommentje:
Na, én meg 170 vagyok, az is elég pici. 160 centis lányoknál is hiába próbálkozom, nekik is magas pasi kell. Akinek nem, azt meg a ronda fejem taszítja.
2011. márc. 24. 18:34
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem küldesz nekem képet magadról priviben csak, hogy megnézzem, tényleg ennyire durva -e a helyzet? Mert szerintem nem!

18/L

2011. márc. 24. 18:53
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h lenne értelme, mert képen vmivel jobban nézek ki. Úgy még van akinek tetszem is, élőben már nem.
2011. márc. 24. 19:03
 15/29 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség! A kép azért nem annyira brutálisan más!

De küldj már egy képet légyszi, most már kíváncsi vagyok. ^^

18/L

2011. márc. 24. 19:12
 16/29 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. Tessék, ezt a kérdést is én írtam ki még régebben, itt van kép :)
2011. márc. 24. 19:39
 17/29 anonim ***** válasza:

Köszi a képet!

Na akkor...

Őszintén szólva nekem a rocker stílus nem jön be, de egyébként egyáltalán nem vagy ronda, sőt! Ha a hajadat levágatnád és valami menő frizurát nyíratnál magadnak, lehet egyből több lány vetne rád pillantást.;)

Hidd el, a haj borzasztó sokat dob az emberen!

Fel a fejjel és irány a fodrász!

Persze, ha te nagyon ragaszkodsz a hajadhoz, inkább ne vágasd le, de sokan ezen a véleményen vannak, mint én is. :)

18/L

2011. márc. 24. 22:10
 18/29 anonim ***** válasza:
Talán H.G.Wells írta: a férfinak nem kell szépnek lennie, elég, ha tud beszélni :) És igen: irány a borbély!
2011. márc. 25. 01:09
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az arcod teljesen rendben van. De a haj nekem sem tetszik.
2011. márc. 25. 09:41
 20/29 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, h profilból vagyok igazán ronda, de olyan képem meg nincs. Hajból sajnos minden más még rosszabbul áll :S
2011. márc. 25. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!