Hogyan tanuljak meg párkapcsolat nélkül élni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sose fog szeretni egy lány se, mert annyira csúnya vagyok, de egyszerűen nem tudok beletörődni. Irigykedve nézem a normálisan kinéző srácokat, akik a bnőikkel enyelegnek. Vmi tipp, h ez ne hiányozzon?2011. márc. 24. 17:44
11/29 anonim válasza:
Nem magas, Natalie Portman csak 160cm.
Ezt meg kellett jegyeznem. :)
12/29 A kérdező kommentje:
Na, én meg 170 vagyok, az is elég pici. 160 centis lányoknál is hiába próbálkozom, nekik is magas pasi kell. Akinek nem, azt meg a ronda fejem taszítja.
2011. márc. 24. 18:34
13/29 anonim válasza:
Nem küldesz nekem képet magadról priviben csak, hogy megnézzem, tényleg ennyire durva -e a helyzet? Mert szerintem nem!
18/L
14/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h lenne értelme, mert képen vmivel jobban nézek ki. Úgy még van akinek tetszem is, élőben már nem.
2011. márc. 24. 19:03
15/29 anonim válasza:
Ez hülyeség! A kép azért nem annyira brutálisan más!
De küldj már egy képet légyszi, most már kíváncsi vagyok. ^^
18/L
16/29 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. Tessék, ezt a kérdést is én írtam ki még régebben, itt van kép :)
2011. márc. 24. 19:39
17/29 anonim válasza:
Köszi a képet!
Na akkor...
Őszintén szólva nekem a rocker stílus nem jön be, de egyébként egyáltalán nem vagy ronda, sőt! Ha a hajadat levágatnád és valami menő frizurát nyíratnál magadnak, lehet egyből több lány vetne rád pillantást.;)
Hidd el, a haj borzasztó sokat dob az emberen!
Fel a fejjel és irány a fodrász!
Persze, ha te nagyon ragaszkodsz a hajadhoz, inkább ne vágasd le, de sokan ezen a véleményen vannak, mint én is. :)
18/L
18/29 anonim válasza:
Talán H.G.Wells írta: a férfinak nem kell szépnek lennie, elég, ha tud beszélni :) És igen: irány a borbély!
19/29 anonim válasza:
Szerintem az arcod teljesen rendben van. De a haj nekem sem tetszik.
20/29 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, h profilból vagyok igazán ronda, de olyan képem meg nincs. Hajból sajnos minden más még rosszabbul áll :S
2011. márc. 25. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!