Párkapcsolat vagy barátság?
Melyik a kellemesebb, ha az érzed a párod szerelmes beléd, vagy ha azt, hogy a barátnőd/haverod barátilag szeret?
Már bocsi, de ez kb. ugyan olyan buta kérdés, mint a tiéd.
Én válaszolok neked: a férjem társaságában.
A te válaszod mi?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, kissé butábbra sikeredett a kérdésem, mint ahogy szerettem volna. :) Az én válaszom perpillanat az lenne, hogy a legjobban a párkapcsolatomban érzem jól magam. Ugyanis nekünk egy hosszú barátságból alakult szerelemmé, így joggal mondhatom, hogy egyben a legjobb barátom is.
Igazából a kérdésem arra irányult volna, hogy melyik kapcsolatban tudsz többet nevetni, hülyéskedni, tehát jól érezni magad.
Igazából a kérdésemet egy valós szituáció ihlette. Mégpedig én a párommal több éve együtt is élek, igazából ugyanaz a foglalkozásunk, szóval mondhatom, hogy a nap 24 órájában együtt vagyunk. Nagyon élvezzük is a helyzetet, kifejezetten nagyokat néznek ránk, hogy mennyire bírjuk egymás társaságát. Mindketten bőven 20 felett vagyunk. Mivel említettem, hogy barátokból lettünk szerelmesek, így van pár közös barátunk is, abból a társaságból. És van egy fiú, akivel kifejezetten mindketten szeretünk lenni, és néha úgy érzem, hogy a párom jobban el tud vele hülyéskedni, viccelődni, mint velem.
Ami persze tűnhet kicsinyesnek, de valahol zavar, hogy ezek szerint én nem tudom nyújtani neki azt a fajta "szórakozást", amit a legjobb barátjától megkap. Néha olyan érzésem van, hogy vele jobban érzi magát, mint velem. Persze érzem én magam is ebben az iróniát, hogy velem él több éve, és imád velem lenni, és tudom, hogy mindennél jobban szeret. De mégis néha azt látom, hogy ha mondjuk áthívja hozzánk azt a barátunkat, hogy szinte jobb lenne ha ott se lennék, mert valahogy ők ketten jókat nevetnek, jókat hülyülnek, én meg valahogy kihagyva érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!