Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat vs. Barátság! A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat vs. Barátság! A te véleményed számít! =] (? )

Figyelt kérdés

1. Ha beleszeretnél a legjobb ellenkező nemű barátodba, és ő is így érez, akkor összejönnél vele, hogy hagynád, hogy 'lecsillapodjanak az érzések'?

2. Szerinted akkor lesz tartósabb egy kapcsolat (vagy pont, hogy nem tartós), ha egy barátoddal vagy együtt, vagy már első látásra tudtad, hogy ő kell?

3. Ha egy barátod lett a párod, és utána szakítotok, akkor lehet minden olyan köztetek mint régen?

4. Veled volt már ilyen (mármint olyan, hogy egy hozzád közelálló baráttal alkottatok később egy párt)? És mi lett a vége?

Kérlek válaszolj a kérdésekre! :) Köszönöm! :)

2011. febr. 15. 19:09
 1/7 A kérdező kommentje:
'...,akkor összejönnél vele, VAGY hagynád, hogy...'
2011. febr. 15. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

1. pont most szerettem bele egy ellenkező nemű barátomba, és nem szeretném hagyni, de nem merem bevallani, mert félek hogy neki én csak barát vagyok.

2.szerintem tartós is lehet

3.elég rossz de meg tudnánk békélni

4.nem volt még

2011. febr. 15. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Amúgy én is ilyen cipőben járok, ezért érdekel. :)

Ja, és valld be neki, mert:

a) lehet, hogy ő is így érez;

b) a barátod, ezért nem hinném, hogy el fog távolodni! :)

c) ha meg cserben hagy, akkor leghalább meg tudtad, hogy kire számíthatsz.

2011. febr. 15. 19:40
 4/7 17/fiú válasza:

Szerintem a barátság a legtöbb esetben tartósabb de ha szeretitek egymást akkor vágjatok bele... Ja és ha barátok vagytok az érzések úgysem fognak lecsillapodni ha egyikőtöknek sincs kapcsolata...

Nekem volt 3 ilyen kapcsolatom :D ebből 2 lánnyal azóta is nagyon jóban vagyok persze mikor szakítottunk szar volt meg egy csomó ideig nem nagyon beszéltünk de megbeszéltük a dolgokat és azóta semmi gond... Viszont a 3. lány akivel nagyon nagyon jóban voltunk volt 1 fél nyár h csak együtt mentünk mindenhova úgyh még nem is jártunk aztán összejöttünk és mikor szakítottunk egy egész más oldalát ismertem meg... nagyon csalódtam benne azóta szóba se állunk...

2011. febr. 15. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Ha tényleg kölcsönösen szeretnénk egymást, akkor összejönnék vele.

2. Szerintem mindegy. Nem ezen múlik.

3. Igen (bár nem ez a gyakoribb).

4. Én ne annyira közeli baráttal jöttem össze (csak azért nem volt közeli mert ritkán találkoztunk - amúgy megmaradt a barátság). A testvérem viszont jó példa. A gimiben elsőben nagyon összebarátkozott egy csajjal, 3.ban összejöttek. Fél évig jártak, utána közös megegyezéssel szakítottak, de a legjobb barátok lettek. Egy városba jártak egyetemre, sokszor találkoztak. Most már mindketten házasok, 200 km-re laknak egymástól, de van, hogy 1-1 hétvégére elmentek férjestül/feleségestül a másikhoz. Telefonon is rendszeresen beszélnek. Most 30 évesek, tehát 16 éve barátok. Jah, és egyiküknek se volt soha problémája emiatt egyik korábbi párkapcsolatában sem. Most sincs.

2011. febr. 15. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Igen, megtörtént.

2. Tartósabb. Szerintem az az igazi, mikor a szerelmünk mellette a barűtunk is, és nem csak egy csaj vagy pasi a sok közül.

3. Igen, olyan volt mint régen.

4. Volt már ilyen, sajnos nem illettünk össze bizonyos dolgokban, így szakítottunk. Később csalódtunk egymásban emberileg így a barátságunknak is vége lett, de nem a szerelem miatt.

19/F

2011. febr. 18. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:

1.Ha megtehetnénk igen.

2. Ez változó lehet tartós, illetve nem tartós ezt nem lehet előre megmondani, a heyzet hozza

3. Ezek után már tuti nem lesz semmi sem olyan mint régen, mert mind2őnkben megváltoznak az érzések

4. Igen volt már és a fiú tudta h szeretem nem csak barátilag, és később megbeszéltük és azt mondta h egy szerelem miatt nem érdemes tönkre tenni egy jó barátságot, ugy h csak is kizárólag barátok maradtunk

2011. febr. 18. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!