Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság után párkapcsolat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság után párkapcsolat. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Több hónapos, esetleg éves barátság után ha szerelembe esnek, és összejönnek, erre gondolok.
2011. okt. 2. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Összejöhet,változnak az emberek egy baráti kapcsolatban is. A másik,hogy sok kapcsolat alapja,hogy a párunk a barátunk, lelki társunk,szerelmünk,szeretőnk.
2011. okt. 2. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden kapcsolat egy barátságból alakul ki.
2011. okt. 2. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
én pont ilyenre vágyom.....én mindig elkapkodom sajnos,nem hagyom az idöt hogy megismerjem jobban és koppanok mikor elöjönnek az idegesitö dolgai...
2011. okt. 2. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Egy több éves barátságból, ahol egyik fél sem vonzódik éveken keresztül a másikhoz, kis eséllyel lehet kapcsolat. Egy pár hónapos barátságból, haverságból, ahol azért van egy kis vonzalom is az elejétől, már nagyobb eséllyel. Én is így jöttem össze a férjemmel.
2011. okt. 2. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Barátságból csak akkor fejlődik ki szerelem, ha már a kezdetektől kezdve ott van a bizonyos szikra, plusz érzés. Olyan nincs, hogy évek múlva hasít a felekbe a felismerés, hogy beleszerettem...
2011. okt. 2. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a barátság alatt tudod a másik félről,hogy valójában nem vonzódsz hozzá,aztán alakulnak érzelmek és úgy már igen,akkor tuti bukó a vége.Mert egy idő után ráeszmélsz,hogy ő tényleg nem tetszik neked,kiszeretsz belől és a barátságot is bukod.Illetve én nem tudnék már utána szakítás után barátságot fenttartani újra...
2011. okt. 2. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:

barátságból szerelem, több mint egy éve

16/L

2011. okt. 2. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ellenkező neműek barátságából rendszerint ez alakul ki. :)
2011. okt. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!