Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ebből lehet párkapcsolat? [részletek lenn]
1 évig jártunk, de szakított velem mert nem bírta a távolságot. :S
A szakítás óta találkoztunk 1x, akkor azt mondta, szeretné folytatni, mert szeret nagyon.
Úgy volt most pénteken is találkozunk, de lemondta. [miszerint szarabbul érzi magát, ha találkozunk, de nem vagyok vele állandóan.]
Most úgy van, hogy TALÁN sikerül sulit váltanom, és abba a városba menni, ahol ő lakik/tanul. Most beszéltem vele telefonon, nem sok értelmeset mondott, inkább a szexuális élményeinket emlegette :D Még nem mertem mondani neki, hogy találkozzunk holnap, mert minden rendbejön. Szerintetek lehet még ebből párkapcsolat?
Ezt most tényleg nekünk kéne megmondani?
Ezt a dolgot csakis úgy tudhatod meg, ha oda álssz elé és megbeszélitek...Csak Ő tudhatja, hogy mit érez irántad és mik a tervei...Mi nem ismerjük, nem vagyunk gondolat olvasók, szerintem Te sem.. a kommunikáció csodákra képes..Szerintem próbáld ki...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!