Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, működhet párkapcsolat rokonok között?
A mostoha unokabátyámba kislányként bele voltam zúgva, 4 év korkülönbség van köztünk. Egy ideig Hamburgban élt.
Tegnap újra találkoztunk. Fura érzéseket láttam a szemében... mindegy. A vége heves smárolás lett. Mit gondoltok, ilyen mostoha rokonság esetén elfogadható egy kapcsolat?
Tisztában vagyok vele, hogy nem rokonom vérszerint, de attól még a családban ez fel sem merül. Köszönöm a válaszokat, valószínűleg meg kell fogadnom a tanácsot, hogy ne vágjak bele...
A család túl konzervatív, lehet, hogy hamar vége lesz és attól még rokonok maradunk.
Majd túlélem valahogy.
hát ha túl konzervatív család akkor tényleg nem jó.
ha nem így lenne simán belemehetnél...de talán egy próbát megér hogy (ha van ilyen)a legjófejebb és a hozzádlegközelebb álló emberrel beszélsz kicsit erről hogy mi a véleménye...ha nincs ilyen se akkor teljesen esélytelen...sak gondolom kicsit furcsa lesz majd egy családi ebédnél:)
vagy akár izgis lehet ha titokban összejártok,persze komoly kapcsolat abból nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!