Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most párkapcsolat, barátság vagy mi?
Figyelt kérdés
Van egy srác, kb 1 hónapja ismerem. Majdnem minden nap találkozunk, van, hogy feljön hozzám és DVD-zünk, van, hogy moziba megyünk, vagy játszunk vmit. Sokat vagyunk együtt, de pl ha az utcán vagyunk nem fogja meg a kezem, egyszer csókolt meg eddig csak, de az igazi tetőtől-talpig bizsergető, vadul kalapáló szíves csók volt,mindkettőnk részéről. Azt mondja, most össze van zavarodva és nem tudja, hogy milyenek az érzelmei. Nehéz időszakon megy át. De azt is mondta, hogy tetszem neki, hogy szimpatikus vagyok mint nő, hogy kedves vagyok és aranyos. Szerintetek mit tegyek? Én kedvelem őt, jól érzem magam vele, és ő is jól érzi magát velem. Ilyenkor mi van? Ti mit tennétek?
Pasi vagyok. Mi olyankor csináljuk ezt amikor külsőre nem tetszik nekünk csaj.
nyilván nem meri bevallani, és ilyenkor ilyen dolgokat találunk ki hogy összezavarodunk, most nem akar kapcsolatot, stb...
próbáld magadat nehezebben adni.
hogy küzdenie kelljen érted. hátha bejön
2011. ápr. 19. 23:27
2/12 anonim válasza:
igen, igen és ilyeneket is akkor mondunk ha nem jön be a lány külsőre: kedves nő vagy, meg aranyos vagy. Meg bárcsak több ilyen lány lenne mint te. meg nem akar elveszíteni.
ezeket mondja ugye? tipikus.
2011. ápr. 19. 23:29
3/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a külsőmmel van a baj, elhiszem, hogy tényleg összezavarodott. Egyébként külsőre átlagosnak nevezném magam, átlagon felüli mellbőséggel. És 7 kgt fogytam, amióta ismer,pedig előtte sem voltam dagadt. ÁÁÁááá most teljesen azt érzem, hogy ronda vagyok...és undorító és vállalhatatlan...
2011. ápr. 19. 23:33
4/12 anonim válasza:
Nyugi már..
Egyszerűen fél..:)
Öleld meg néha így magadtól,bújj hozzá amennyire lehet.Szóval..de tudod te miről beszélek.;D
19F
2011. ápr. 20. 00:01
5/12 anonim válasza:
Azt nem mondta még, hogy Te jobbat érdemelsz, vagy úgy néz rád, mintha a huga lennél?:)
2011. ápr. 21. 21:20
6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondta, és nem keresem egy ideje, de ő keres, és majdnem minden nap találkozunk. És pl fekszik mellettem miközben nézünk vmit és mondja, h bújjak hozzá....
2011. ápr. 21. 21:22
7/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy még nem lépett túl az előző kapcsolatán?
Vagy talán van egy másik lány?
2011. ápr. 21. 21:55
8/12 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolata majdnem 1 éve volt. És nem hiszem, h lenne 1 másik lány is, hiszen nagyon sokat van velem, és ha nincs velem, akkor meg msnen beszélünk...
2011. ápr. 21. 22:09
9/12 anonim válasza:
Hát,izé.:D
Ha külsőddel nincs baja,akkor a belsőddel.Ha azt mondja azzal sem,akkor egyszerűen nem tudná veled elképzelni magát.Mert nem tudna szeretni.Szeret,mint embert,mint egy barátot,de ennyi.Hiába tetszel neki,ha valamiért mégsem kellesz.
2011. ápr. 21. 22:34
10/12 anonim válasza:
Mondja hogy bújj hozzá, és nem bújsz? Te vagy összezavarodva, ő meg úgy érzi, hogy visszautasítod. Ilyenkor bújj hozzá, aztán kezdeményezz te is egyszer, és utána megint ő jön, hogy kölcsönös legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!