Mi a legfontosabb az éltedben, és miért? (külső, tudás, család, párkapcsolat stb. )
ŐSZINTÉN!ha azt mondod hogy tudás, és napi 3 órát állsz a tükör előtt, magad csapod be. :)
előre kösz,kort nekem kérek
A családom a legfontosabb.
Azért írok kort;) 26L
Neked mi a legfontosabb?
Barátok, kapcsolatok. Kevés pénzel még megoldom valahogy, külsőre kis odafigyeléssel lehet minimum normálisan kinézni.
De ha gond van barátokkal + család ... a többi kb. értelmét veszti, legalábbis nekem. :I
23
Az életminőségem.
Ez az alábbi mozaikkockákból áll: Egészség, anyagi függetlenség, családi háttér, elismertség.
Javaslom tanulmányozni a Maslow-féle szükséglethierarchia piramist!
Mindenkinek hasonló.
a szellemem/elmém, amivel felölelhetem a mindent...szóval lesarkítva a mindenség a legfontosabb számomra. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
külső
nem érdekelne ha buta lennék, ha semmihez sem értenék (most sem értek semmihez), nem érdekelne különösebben ha csak kihasználnának, legalább látszólag boldog lennék, így sem látszólag, sem ténylegesen nem vagyok boldog, kicsit sem, szeretném élni a tinik átlagos életét, azt hogy mindig buliznak, pasiznak stb. akkor legalább azt mondanám, hogy senkinek sem számítok különösebben, de legalább elégedett vagyok az életemmel
külső
szeretnék normálisan kinézni. normál adottságokat. :/ cink, de ez van, csúnyának születtem(és főleg itt a testemre gondolok, a fejemen segit a smink) és szeretnék szép lenni, teljes életet élni és boldog lenni, és nem gátlásokkal teli ember lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!