Anyukák! Megromlott a párkapcsolat! Alig 3 hónapos a kisbabám, ha külön megyünk, hogyan lehet lelkileg ezt feldolgozni? Szerettem volna család maradni.
hasonlo krízisen áteshetunk mi is, tobbszor is, pedig tervezett baba volt a fiunk...nem írod,mirol van szo...ha a leggyakoribb probléma merult fel nálatok, azon lehet segíteni, csak igyekeznetek kell, már ha akartok. ilyenkor az anyukákban tombolnak a hormonok, nem találják a helyuket, fenekestul felfordult az élet, apukával nem annyira, anyuka a apukára nem figyel eléggé, apuka nem érti meg, h a párja is elfárad otthon...gyakran hallani ilyenrol, szoval ha nálatok is ez van, és akarjátok, nem kell szétmenni...
ha mégis nincs más megoldás, meg lehet szokni, a gyerek ad annyi erot, hogy nem mutathatod elotte a szomoruságot, hisz megérzi....csak nem lesz konnyu. bevallom, néha megkonnyebbulésnek érztem volna, ha magunk lennénk, ha nem kellene még valakire figyelmet szentelni, de tudom, h sokkal rosszabb lenne. és minél nagyobb a gyeerek, annál konnyebb vele, annál tobb oromot ad, és ezen nagyon jo osztozni azzal, akinek ugyanannyi koze van hozzá:)
kívánom, h jol alakuljanak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!