Mit lehet tenni akkor amikor a család meg a rokonok belebeszélnek a gyereknevelésbe? A babára is rossz hatással vannak ilyen dolgok?
megmondod nekik h nyasgem, te gyereked annak hiszel akinek te akarsz!
De persze olvass utána az ő tanácsaiknak is hisz lehet h te tévedsz, ugye!
Hallgass meg mindenkit,és csináld ahogy akarod.
de azért Anyád is felnevelt Téged,ezt ne felejtsd el!!!
Manapság tényleg sok az esztelen tiltás.Keresd meg a középutat.
Én megmondtam mikor ilyen volt, hogy az akkor volt, most meg én így nevelem a gyereket. Mondjuk nekem nem szólnak bele, csak ha van valami amit mondjuk többször hallok, megmondom ezt.
Ha nem értenek a szép szóból, és erőszakosak, és hiába próbálod leállítani őket, mondd meg, vagy befejezik, vagy fel is út... vagy elengeded a füled mellett.
A lényeg, hogy TE ne idegeskedj, mert az a babád is érzi.
Tényleg annyi, hogy elengeded a füled mellett, amennyire persze lehet, ha valaki erőszakosabb. Szerencsére nekem anyu mindig azt mondja, hogy ő mondd valamit és megfogadom vagy nem, sose szól bele, mondjuk kb. 2 hetente jönnek, mert másik városban laknak.
Apósom felesége mindig mond 1-2 dolgot, de azt is hozzáteszi, hogy inkább kalácsot adj, mint tanácsot, szóval megfogadjuk ha jónak látjuk, nem, ha nem. :)
Anyósom szokott őrületbe kergetni, ő közel lakik, de szerencsére ritkán találkozunk vele, mert amúgy tojik mindenkire. Neki egyszerűen meg szoktam mondani, hogy nincs igaza és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!