Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tanuljak meg párkapcsol...

Hogyan tanuljak meg párkapcsolat nélkül élni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sose fog szeretni egy lány se, mert annyira csúnya vagyok, de egyszerűen nem tudok beletörődni. Irigykedve nézem a normálisan kinéző srácokat, akik a bnőikkel enyelegnek. Vmi tipp, h ez ne hiányozzon?
2011. márc. 24. 17:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De ne mondd már ezt! Még a kopasz is jobban állna, mint ez a hosszú! Most nagyon komolyan beszélek!

(Amúgy még Heidi Klumnak is csúnya a barátja: [link] )

De... linkelek pár képet férfi hajakról, amik szerintem sok mindenkinek jól állnak, így neked is!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na most ennyit találtam, de merj már egy kicsit bevállalósabb, magabiztosabb lenni és ne félj a változásoktól! Ez itt a te legnagyobb problémád, hogy nem mered levágatni a hajad, nem mered bevállalni, hogy milyen lennél hajjal. Nem azt mondom, hogy tarkopasz legyél (bár mint mondottam jobb lenne az is), de vágass a hajadból és lődd be, ahogy a képeken van!

Gondolkozz már! Mindenki ezt mondja, akkor csak van benne valami!

18/L

2011. márc. 25. 12:03
 22/29 anonim ***** válasza:

*milyen lennél rövid hajjal

18/L

2011. márc. 25. 12:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ennél sokkal rosszabbat vártam... Nem vagy ronda. Ha rocker vagy, mondták már, hogy hasonlítasz Hansi Kürschre? :D (Nekem mondjuk mióta levágatta a haját, ő is bejön)

Amúgy tényleg... Fel a fejjel. :)

2011. márc. 25. 13:53
 24/29 A kérdező kommentje:

Pedig én tom h ezek a hajak mind borzasztóan állnának nekem... ti csak képen láttatok, én meg (sajnos) minden nap látom magamat a tükörben. Amúgy gimiben volt utoljára rövid hajam, de akkor is nagyon hülyén néztem ki vele.

Amúgy szemből tényleg hasonlítok rá egy kicsit :) Oldalról viszont sokkal rondább vagyok, mert az orrom nagy és görbe, és ez szemből nem látszik.

2011. márc. 25. 14:00
 25/29 anonim ***** válasza:
az önbizalmaddal van csak baj, nem a külsőddel
2011. ápr. 9. 09:20
 26/29 A kérdező kommentje:
Ha önbizalommal telve közeledek egy lányhoz, akkor is lepattint a külsőm miatt.
2011. ápr. 9. 09:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Márpedig ha nem vágatod le a hajad, ne is reménykedj. Bocsi, de ez az igazság.
2011. ápr. 10. 17:03
 28/29 A kérdező kommentje:
Hosszú hajú fiúkat ugyanúgy szoktam látni lányokkal, mint rövid hajúakat. Csak éppen jobban néznek ki, mint én.
2011. ápr. 10. 17:38
 29/29 anonim ***** válasza:
szerintem nincs baj a hajaddal, esetleg vágasd egy kicsit rövidebbre, mondjuk kb vállig érőre
2011. ápr. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!