Hogyan tanuljak meg párkapcsolat nélkül élni?
De ne mondd már ezt! Még a kopasz is jobban állna, mint ez a hosszú! Most nagyon komolyan beszélek!
(Amúgy még Heidi Klumnak is csúnya a barátja: [link] )
De... linkelek pár képet férfi hajakról, amik szerintem sok mindenkinek jól állnak, így neked is!
Na most ennyit találtam, de merj már egy kicsit bevállalósabb, magabiztosabb lenni és ne félj a változásoktól! Ez itt a te legnagyobb problémád, hogy nem mered levágatni a hajad, nem mered bevállalni, hogy milyen lennél hajjal. Nem azt mondom, hogy tarkopasz legyél (bár mint mondottam jobb lenne az is), de vágass a hajadból és lődd be, ahogy a képeken van!
Gondolkozz már! Mindenki ezt mondja, akkor csak van benne valami!
18/L
*milyen lennél rövid hajjal
18/L
Ennél sokkal rosszabbat vártam... Nem vagy ronda. Ha rocker vagy, mondták már, hogy hasonlítasz Hansi Kürschre? :D (Nekem mondjuk mióta levágatta a haját, ő is bejön)
Amúgy tényleg... Fel a fejjel. :)
Pedig én tom h ezek a hajak mind borzasztóan állnának nekem... ti csak képen láttatok, én meg (sajnos) minden nap látom magamat a tükörben. Amúgy gimiben volt utoljára rövid hajam, de akkor is nagyon hülyén néztem ki vele.
Amúgy szemből tényleg hasonlítok rá egy kicsit :) Oldalról viszont sokkal rondább vagyok, mert az orrom nagy és görbe, és ez szemből nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!