Ez nagyon idiótán fog hangzani. Bárkinek tudok hasznos tanácsot adni az élethez (konfliktus kezelés, párkapcsolat, stressz, lelki bajok) csak saját magamnak nem megy. Segítség kellene?
Figyelt kérdés
Gondoltam már, hogy leírom magamnak levélbe és válaszolok rá. De nincs valami skrizo chat program ahol mondjuk saját magamba beszélgethetek. Vagy akármi ami arra jó, hogy össze szedjem a gondolataim, nem papír meg ceruza, valami interaktív programra gondoltam. Vannak barátaim, szeretteim de nem igazán érzem, hogy átütő ötletük lenne. Mert a nézz magadba, légy önállóbb, ne légy szétszórt dologgal nem tudok kontrollt állítani fel magamnak.2010. márc. 18. 13:30
11/56 anonim válasza:
Ébresztő!!Ennyi idősen nem esünk ilyen csapdába,oké?Szeretet nélkül nagyon nehéz,ne mondd,hogy tudod nem tökéletes,ha nem is adsz időt megismerni a jelentkezőket.De ha most elmész egy időre,akkor lesz egy kis időd gondolkodni,és ha visszajöttél újult erővel harcolni a szeretetért.Nagyon kedvesnek tűnsz,nem hinném,hogy gond lenne találni egy hasonló leányzót.Én küldök neked egy hatalmas nagy ölelést,hátha picit jobb lesz.
12/56 A kérdező kommentje:
Köszi, most mosollyal írok, megyek megsétáltatom a kutyusom, majd jelentkezem!
én is ölellek!
2010. márc. 18. 15:26
13/56 anonim válasza:
"De minden éjszaka megköszönöm az Istennek a tevékeny nap lehetőségét, amit éppen nem használtam ki."
Itt a gond, ha hiszel az örökkévalóságban az élet lényegtelen.
14/56 A kérdező kommentje:
Nos hát ez már vallási fejtegetés. Mondjuk, hogy hiszek egy gondviselő szeretetben ami a világot ilyen harmóniájában meg alakította. Mert ez a páratlan összhang amit a természet mutat nem lehet pusztán véletlenek sorozata. De itt az a lényeg, hogy nem egészen a keresztény dogmatikát tartom valósnak. Van felső intelligencia, és szerintem igen is örök az élet, de halál után minden új az emlékezet is. Vagyis ebben az életben testben, elmében, emlékezetben csak egyszer vagyok. Tehát van elpocsékolt idő nagyon is. De mégis megköszönöm, hogy megéltem a napot és az éjszakát.
2010. márc. 18. 16:33
15/56 anonim válasza:
Tévedés ne essék,én nem az a 86%-os vagyok,akivel haverkodsz,csak jelzem.Mit tanulsz,merre laksz?Muszáj itt haverkodni?Nincs más lehetőségetek?
16/56 A kérdező kommentje:
Miért gond, hogy itt haverkodunk? Dobj föl te is egy kérdést aztán majd jön egy kedves valaki aki szívesen beszélget veled. Nem kell feltétlenül a szabályoknak megfelelni ne offolj meg hasonlók. Ez a nagyszerű az egészbe a kötetlenség. És az izgalom, hogy na vajon mikor és mit ír:) Én ezt a megoldást szeretem. Ragaszkodom ehhez a kérdéshez ami már most teremtett valamit:)
2010. márc. 18. 19:41
17/56 anonim válasza:
Le akarnak csapni a kezemről,nanemár...:))El sem hiszem,hogy megint benéztem hozzád.Na jó csak a kutyád miatt:-)
18/56 anonim válasza:
Na komolyan.Jól vagy?Hiányzol ám.
19/56 A kérdező kommentje:
Itt vagyok jól vagyok kedvesem! Éppen általam készítette sütit fogyasztottam el. Egyszerűbb az elkészítése mint rendelni pizzát és nagyon finom. Hamis túrós az a neve.
Veled mizu?
2010. márc. 18. 21:00
20/56 anonim válasza:
ÓÓ,az fincsi lehetett.Bár gőzöm nincs mi az.Az Újholdat olvasom,délután is csak leugrottam egy boltba,összevesztem egy barátnőmmel,mert megsértett de nagyon.Az a baj,hogy nem tudok haragot tartani senkivel.Odamondom mindig amit gondolok,de utána legszívesebben megölelném.Bennem ez a kettősség,amit utálok magamban.Hamarosan megyek,de holnap megint benézek.Jó éjt,és vigyázz magadra,szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!