Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez nagyon idiótán fog hangzani...

Ez nagyon idiótán fog hangzani. Bárkinek tudok hasznos tanácsot adni az élethez (konfliktus kezelés, párkapcsolat, stressz, lelki bajok) csak saját magamnak nem megy. Segítség kellene?

Figyelt kérdés
Gondoltam már, hogy leírom magamnak levélbe és válaszolok rá. De nincs valami skrizo chat program ahol mondjuk saját magamba beszélgethetek. Vagy akármi ami arra jó, hogy össze szedjem a gondolataim, nem papír meg ceruza, valami interaktív programra gondoltam. Vannak barátaim, szeretteim de nem igazán érzem, hogy átütő ötletük lenne. Mert a nézz magadba, légy önállóbb, ne légy szétszórt dologgal nem tudok kontrollt állítani fel magamnak.
2010. márc. 18. 13:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

Jóéjt aludj egyet a haragra és elmúlik.

Én is szeretlek!

2010. márc. 18. 21:34
 22/56 anonim ***** válasza:
Ez az,hogy egyből elmúlik,ha kimondom.De ha kimondom megbántom akinek mondom,ha nem mondom ki akkor pedig belefulladok.Gáz van velem.
2010. márc. 18. 21:37
 23/56 A kérdező kommentje:
Próbáld így: Figyelj most finoman fejezem ki magam....és mondod a fimom verziót amiből tudja hogy durvábban gondolod
2010. márc. 18. 23:13
 24/56 anonim ***** válasza:
Jó reggelt!Rohanok dolgozni,de délután benézek.Addig is szép napot neked.Itt egy reggeli nagy ölelés,csak neked.
2010. márc. 19. 08:39
 25/56 A kérdező kommentje:

Neked is szép napot!

Nagy ölelés csak neked!

2010. márc. 19. 09:34
 26/56 anonim ***** válasza:
Melyikőtök a fiú és melyik lány? Nem jöttem rá, bocsi :) De én azért mindkettőtöket szeretlek!
2010. márc. 19. 11:20
 27/56 anonim ***** válasza:
XD
2010. márc. 19. 11:48
 28/56 anonim ***** válasza:
Hamarosan vagyok.Valahová lehet,hogy mennünk kellene,mert kiteszik innen a belünket is,és akkor az felér egy válással.
2010. márc. 19. 14:23
 29/56 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik:) Fogadjuk örökbe a gyerkőcöket! Én vagyok a fiú kedves előbbi válaszoló.
2010. márc. 19. 14:57
 30/56 anonim ***** válasza:
Ők legyenek a gyerekeink?Hát nem tudom,ezt még visszaadom átgondolásra.Mi volt ma?Jobb már a helyzet?Kellek még,vagy váljunk?:-)
2010. márc. 19. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!