Ez nagyon idiótán fog hangzani. Bárkinek tudok hasznos tanácsot adni az élethez (konfliktus kezelés, párkapcsolat, stressz, lelki bajok) csak saját magamnak nem megy. Segítség kellene?
Nagyon megdöbbentett és nagyon sajnálom. Ezt még közvetlen barátnak, ismerősnek is iszonyat nehéz megérteni. Nem tudok, mit írni, tudom milyen amikor közeli barát hal meg hírtelen, és tényleg felfoghatatlan.
Békét és összetartást kívánok nektek!
Bocsánat, hogy megzavarom az idillt, de valami nem hagy nyugodni.
Először azt hittem, hogy ti valahonnan mégiscsak ismeritek egymást (ez a sok szeretlek :)) aztán rájöttem, hogy mégsem, de annyira jól eldumáltok, de miért csak itt? IWIW? Msn? Vagy csak simán e-mail? Vagy az más túl valóságos? Ti inkább ezen a szinten akartok maradni? De azért sok további sikert! :)
Szia kedves!
Dehogy gázoltál bele. Semmi ilyenről nincs szó. Csak aki semmit tesz annak is van azért olyan nap amin dolog van:) Színházba voltam és most jöttem meg mert próba volt estig. Telefon se volt nálam véletlenül és véletlenül a bringát is máshová tettem, amivel ledurrantottam a vasútállomásra, így egész nap azt hitték az itthoniak, hogy ellopták a család bringáját. AZtán most 10 perce miután megjötttem visszafutottam érte kilakatoltam és hazakerekeztem. A duatlon így meg volt.
Majd írok holnap!
Nekem kimondottan tetszik ez az ismerkedő közeg:)
puszi!
Szia!
Örülök, hogy minden oké veled,és nem bántottalak meg:-)Kicsit már kezd irritálni,hogy bárki olvasgathatja,de ha neked megfelel akkor szavam sincs:)
Ma megint rájöttem, hogy van egy sérült kislány, akitől nagyon sokat tanulok nap mint nap.Erőt ad, megértést, kedvességet ,és nagyon jól oldja a feszültséget.Minden jót elmondhatnék róla,de nincs hozzá felhatalmazásom.Ma is megtanított valamire,és büszke vagyok erre kis angyalkára nagyon.
Szóval ez egy jó nap volt, örülök, hogy vele lehettem ma is.Félreértés ne essék,nem kivételezek senkivel, de ő és én nagyon "összepasszolunk".
Oké, meggyőztél nem fárasztalak ilyen hülyeségekkel.
Délután Dunakeszin voltam egy kis bevásárláson, utána apukámhoz ugrottam be.Nagyon szeretem.A kocsim lassan feladja, már nagyon szeretne elmenni egy szervizbe, én már kevésbé szeretném elvinni.
Na, kidobod a gépedet?Tényleg jót tenne.Na jó ne dobd ki,add kölcsön a tesódnak és akkor meglátod meddig bírod nélküle.
Ja! Elhagytam ma a kedvenc CD-met(Kelly Family),és ez nagyon rosszul érint:)
Te jössz:)Hiányoztál.
Én is úgy tapasztaltam meg, hogy a sérült emberek nagyon kedvesek annál fogva, hogy egyszerű de annál őszintébb érzéseik vannak. Anyum is gyógypedagógus és már találkoztam és beszélgettem velük. Tényleg ezt olyan nehéz nem félre értve értelmezni de annyira makulátlan feltétel nélküli a szeretetük, mint egy kiskutyának. Azét mondom ezt mert van egy kutyusom és imádjuk egymást, nem túl higénikus de együtt alszok vele, igaz szigorúan a lábamnál fekszik:)
A mai napom elég haszontalan volt rossz idő volt még kint se voltam próbálkoztam a dolgozatommal írtam 2 sort.
Ha gondolod elmehetünk innen aztán emailezhetünk bár msnezni őszintén annyira nem akarok, mert amikor fenn vagyok akkor aktívan beszélgetek a tesómmal meg egykét barátommal 3nál többet már nem bírok el sajnos. Dobjam ki a gépet. Megszakadna a külvilággal a szociális kapcsolatom, mert ehhez az "életformához" bizony kell a gép. Tesóimnak is van csak ők egyre ritkábban járnak haza 2hetente vagy bátyám több idő, a meló miatt.
Ha írsz privibe biztos válaszolok, de ha ide akkor is.
puszi!
Eredményes szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!