Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha eldönthetnéd, hogy mi...

Ha eldönthetnéd, hogy mi szeretnél lenni az életben mi lennél?

Figyelt kérdés

Mindenki engedje szabadon a fantáziáját! :)

Akkor kezdem én.

Én legszivesebben druida lennék aki alakot tud váltani(pl. sárkány,holló,farkas stb), betudnák olvadni a természetbe és tudnék parancsolni a természetnek, a fák gyökereinek, hogy milyen gyorsan nöljenek és mit csináljanak vagy az ágainak illetbe almát is bármikor leszedhetek egy almafáról akár télen is. Értenék az állatok nyelvén és lenne gyógyító eröm :)

2010. jan. 6. 20:58
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

22:57 te aztán nagyon beleélted magad így ahogy olvastam nagyon. Eddig te voltál az elsö akinek a leírtak alapján megtudtam alkotni egy képet a te világodról.

Ha nembánod kicsit belefirkálok =)

...és mikor Lucifer a bukott angyal kit az idök kezdetén Isten a pokolba taszította gyözedelmeskedik az úr felett rontást és szenvedést hoz a földi halandókra míg te boldogan élsz a földön az angyaloddal míg végleg megnem semmisül a földgolyó és minden élöt és holtat a pokolba számüzetik.

Tudom kicsit vallásos lett, sorry most néztem a Constantint és beindult a fantáziám :D

2010. jan. 10. 01:17
 52/60 anonim ***** válasza:
Focista, és vb-t nyernék. Vagy rohadt nagy rocksztár. De leginkább boldog ember.
2010. jan. 10. 18:08
 53/60 A kérdező kommentje:
ez neked fantázia? -.-
2010. jan. 10. 18:29
 54/60 anonim ***** válasza:

Mondtam hogy Lucifer nem a csúnya gonosz mumus, hanem az értelem és a logika józan képviselője. Ezért nem pusztítaná el a földet, nem hozna rontást, stb, hanem... nemtom mit tenne, de valahogy azzal lenne kapcsolatos, hogy a neki tetsző az, amikor valaki mindent tudni akar, de képes mindent megkérdőjelezni ha kell. Vak hit helyett tusztánlátás. Sztem nem lenne az olyan rossz világ.

Amúgy az gáz, hogy valószínűleg én vagyok a legidősebb hozzászóló ennél a kérdésnél? Majdnem 30 vagyok. Bár ki tudja, lehet a regényírók se két lábbal állnak a földön. Írnom kéne egy könyvet ebből a történetből :)

2010. jan. 10. 19:44
 55/60 anonim válasza:
Én katona lennék és az is leszek!
2010. jan. 10. 20:07
 56/60 anonim ***** válasza:
Atomfizikus :D Vagy matekzseni. Vagy mindkettő. ^^
2010. jan. 10. 21:42
 57/60 anonim ***** válasza:
savant szindrómás magasan funkcionáló autista
2010. jan. 25. 17:00
 58/60 anonim ***** válasza:
Tünde. És Legolas lenne a pasim, Majd örökké élnénk kettesben a Tündék szigetén. Arwennel, meg Gimlivel. Áhhw Dejó is lenne*-*
2010. jan. 25. 21:30
 59/60 anonim ***** válasza:
Tengerimalac a budapesti állatkertben.
2010. jún. 13. 18:54
 60/60 anonim ***** válasza:
én vagy sárkány lennék, vagy sas :D
2010. júl. 6. 23:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!