Ha eldönthetnéd, hogy mi szeretnél lenni az életben mi lennél?
Mindenki engedje szabadon a fantáziáját! :)
Akkor kezdem én.
Én legszivesebben druida lennék aki alakot tud váltani(pl. sárkány,holló,farkas stb), betudnák olvadni a természetbe és tudnék parancsolni a természetnek, a fák gyökereinek, hogy milyen gyorsan nöljenek és mit csináljanak vagy az ágainak illetbe almát is bármikor leszedhetek egy almafáról akár télen is. Értenék az állatok nyelvén és lenne gyógyító eröm :)
Nekem is olyasmi mint a tied.
Én is egy alakváltó lennék. (csak mondjuk én pl olyan hogy: tüzember,vízember stb.) Aki 20 éves koráig örekszik és utánna halhatatlan lenne. Harcolnék a gonosszal és segíteném a jót és az elesettet!! XD
13/L
19:00 akkor egycsapatban vagyunk :) 15/F
Én a te fajtádat tüz és víz elementális druidának hívnám :)
Úgynézem sokan egészségesek akarnak maradni. Akkor tegyétek hozzá azt is :)
Bár nekem gyógyító eröm lenne szóval betegségeknek ott a pont :)
Egy örökéletű emberszerű lény lennék. Úgy élnék mint egy ember, rendes emberi kaját ennék, aludnék, satöbbi. Csak a hivatásom nem lenne emberi, ez nem egy erő, ez egy feladat lenne, mégpedig az, hogy meg kellene akadályoznom bizonyos emberek halálát. Látszólag egyszerű feladatnak tűnik, de valójában nagyon bonyolult. Ezeknek az embereknek van egy célja, amit el akarnak érni, és ha emberi mivoltuk miatt nem lenne pl.: elég idő, vagy baleset történne velük, nekem ezt kellene megakadályoznom, és persze a következményeket előrelátni. De ugyanez fordítva is működne, elérhetném, hogy az emberiséget hátráltató emberek kikerüljenek a forgalomból. Viszont ha sokat hibázok, akkor a "felsőbb hatóság", azaz a "munkaadóim" leválthatnának, és a helyemre egy másik személyt helyezhetnének, de ez azzal járna, hogy a hivatásom véget ér, és én meghalok. Természetesen lenne szupererőm, pl.: fénysebesség, teleportálás, láthatatlanná válás, repülés. Lennének segítőim, akik olyanok mint a barátok, 58 évenként mindig egy-egy ember, azért 58, mert 58 évesen meghalnának. /Amúgy fiatal lány vagyok :)/
Konkrét történet, a modern életben, pl.: 1988-2046-ig a segítőm egy fiú, akibe beleszeretnék, és azért, hogy őt óvjam, az egyik fontos ember, akit védenem kellett volna, meghal. Hibáztam, bevallom a fiúnak, hogy szeretem, és köddé válnék. :) De aztán kiderül, hogy a fiú is szeret engem, s így a "felsőbb hatóság" felajánlja, hogy a hátralevő életemet emberként éljem le, és a fiú, én is meghalnánk 58 évesen. :)
Én maradnék ugyanaz, aki vagyok (csak 1-2 körülmény változna meg).
Jelen pillanatban arra vágyom, hogy a szerelmemmel körbeutazzuk a világot, mindenféle kötöttségek nélkül.
Már csak 1 fiú kéne hozzá (akit tényleg szerelemmel szeretek), és egy kevéske pénz. :P
Remélem ez még be fog teljesülni, max. kisebb helyen hajtjuk végre a hátizsákos utunkat. :)
Ha 'természetfeletti' képességet választhatnék, akkor az a teleportálás lenne.
ráébrednék,hogy földönkívüli vagyok,és a világ megváltása a célom..vagy épp ufókutató,vagy csillagász egy másik bolygón..
amúgy meg házi cirmos cica szárnyakkal,vagy az emberiség anyja,aki mindenkit felnevel,és segít minmdenkin..
amúgy egy Sibillys nevü bolygón egy fehér bőrű földig érő vörös hajú umanoid,aki kísérletezik mindenfélén,közben mágikus és gyógyító ereje van,és pl pont a földi civilizációt készül titokban megmenteni a teljes pusztulástól egy földi kutató telepatikus ösztönzésével! :)
de szeretnék még szellemi vezető is lenni a túlvilágon,meg ilyenek.. :)
1. Antarktiszon dolgozó tudós 160-as iq-val (semmi szuper erő)
2. Lucifer legjobb harcosa és bizalmasa az angyalok ellen vívott végső, győztes csatában
3. Káosz mágus lelkiismeret nélkül
Első csak egy nyugis, boldog, érdekes élet lenne, ahogy én szeretem.
Másodikban Lucifer nem a nagyon gonosz sátán lenne, hanem egy álszent isten jóságát kétségbe vonó büszke és őszinte lény, akivel együtt buktunk volna el az idők kezdetén, de végül győzedelmeskednénk. Esetleg közben összefutnék egy angyal lánnyal, akibe beleszeretnék és később ő is belém. Nem tudnám megölni a csatában, pedig ezt várják el tőlem. Ő gyűlölne mert bukott vagyok és végezne velem, de akkor Lucifer jönne és kis híján megölné, de én közbelépnék és én kapnám a neki szánt csapást. Ettől az angyal lány elgondolkozna és idővel megjönne az esze, csatlakozna a bukottakhoz és a továbbiakban együtt harcolnánk vállvetve. Lucifer győzne isten ellen, megszüntetné az értelmetlenséget, uralkodna ahogy akar. Én meg az angyallal ellenék (valahol messze, az idők végezetéig blabla).
Harmadik arról szólna, hogy ami állítólag létezik is mágia, azt tudnám használni. Kb azt jelenti, hogy amit akarok azt egy kis rituáléval meg tudnám valósítani. Nem hihetetlen dolgokat, hanem olyan eseményeket, változásokat, amik felett látszólag senkinek sincs hatalma. Jobb munkahely találása látszólag vakszerencsével, lottó 5-ös, nagy ő meglelése, ilyesmik.
22:57 vagyok.
Az angyallal ellennék, nem ellenék, lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!