Ha eldönthetnéd, hogy mi szeretnél lenni az életben mi lennél?
Mindenki engedje szabadon a fantáziáját! :)
Akkor kezdem én.
Én legszivesebben druida lennék aki alakot tud váltani(pl. sárkány,holló,farkas stb), betudnák olvadni a természetbe és tudnék parancsolni a természetnek, a fák gyökereinek, hogy milyen gyorsan nöljenek és mit csináljanak vagy az ágainak illetbe almát is bármikor leszedhetek egy almafáról akár télen is. Értenék az állatok nyelvén és lenne gyógyító eröm :)
Én életre kelteném az egész Star Wars sztorit,és Anakin mellett harcolnék a sötét oldalon,amelyet Mi és a Sith-ek irányítunk. Az egész univerzumot bekebeleznénk,de előtte rendszeresen szana-széjjel dugnám a srácot :'D (és pluszban tudnék teleportálni xd)
Avagy életre kelteném a South Parkot is,és belemásznék. Ott Kenny baba barátnője lennék,és folyton leerőszakolnám róla a kapucnit. :DD
Kedves 21:03-as: nem transzportálás hanem teleportálás!:)
Egyébként meg örülök hogy ember vagyok!
Mindenki ezaz csak engedje szabadjára a fantáziáját.
Gondolom nektek is jó leírni olyan dolgokat amikröl csak álmodozni lehet, amit jó lenne kipróbálni, amit jólenne átélni, kipróbálni milyen lehet úgy élni.
Manapság sokminden elkeserítö de ha utat adunk a fantáziánknak és elképzelünk egy jobb életet mindjárt jobb kedvre derülünk :)
Szerintem minden embernek nagyon erös képzelöereje van csak nem használja!
Én sokat szokok ilyen dolgokon gondolkodni mert olyan mintha álmodnák. Vagy este az ágyban is elgondolkok azon néha, hogy pl. ha sárkány lennék ebben a világban akkor mit csinálnák aztan folytatnám tovább a történetet...
Mindennek csak a fantáziád szab határt!!
Nemtom, hogy viszonyultok a misztikához de nem lenne jó valami magasabbrendünek lenni, hogy segíthess a másikon úgy, hogy neked alig kerül valami eröfeszítésbe?
Pl. a aki láthatatlan szeretne lenni vagy szellem akkor a bünözökkel biztos szivesen szórakoznátok :)
22:46 szerintem te úgygondolod,hogy azt látnád ami ebben a dimenzióban történik viszont egy másik dimenzióba vagy és át tudsz járkálni közöttük.
Szólj ha tévedek :)
Ez a vámpír, alakváltó dolog nekem is be jön.
Bár Clark Kent képességeinek is örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!