Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen izgalmas dolgokat...

Milyen izgalmas dolgokat szeretnél csinálni?

Figyelt kérdés
Írhatsz bármit, amit tényleg szeretnél.
2011. ápr. 7. 09:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Megkínoznék valakit szívesen.
2011. ápr. 7. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Részt venni egy tréfás nemi vetélkedőn.
2011. ápr. 7. 09:56
 3/10 A kérdező kommentje:
1. ilyen szadista vagy??? :D
2011. ápr. 7. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen. Unatkozom és úgy gondolom jó móka lenne. De nem akarok börtönbe kerülni, ott még jobban unatkoznék, szóval....
2011. ápr. 7. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:

több szálon futtatnék kapcsolatokat, hogy eldönthessem IGAZÁN ki az, aki hozzám illik

mert ha egy sráccal járok, onnanstól halott ügy az egész, a hűség, meg korrektség miatt, kitartok mellette tűzön-vizen át, és lehet csak azt hiszem hogy boldog vagyok, közben mással valóban boldog is lennék.....

2011. ápr. 7. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
dugni
2011. ápr. 7. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Bungee Jumping :D
2011. ápr. 7. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
fészbukozni :D
2011. ápr. 7. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
megölni valakit...de csak akkor ha aztán újrakezdhetném az életem :) amit csak akarok szétverhetnék, elvihetnék bármilyen járművet :D
2011. ápr. 7. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:

A "publikus" énem: autóversenyzőnek lenni, csak sajnos már nagyon vén vagyok hozzá.

Repülőgépet vezetni, felderítetlen tájakon lévő expedícióban részt venni, hegyet mászni, új világokkal ismerkedni.

A "perverzebb" énem: sokat fantáziálok egy olyan orgián, ami a Tágra zárt szemek-ben volt. Misztikus hangulatú zene, hatalmas kastély, maszkba, kámzsába öltözött résztvevők (a ruha később lekerül, a maszk nem). Nos nekem ezek az izgalmas dolgok.

2011. ápr. 8. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!