Ha eldönthetnéd, hogy mi szeretnél lenni az életben mi lennél?
Figyelt kérdés
Mindenki engedje szabadon a fantáziáját! :)
Akkor kezdem én.
Én legszivesebben druida lennék aki alakot tud váltani(pl. sárkány,holló,farkas stb), betudnák olvadni a természetbe és tudnék parancsolni a természetnek, a fák gyökereinek, hogy milyen gyorsan nöljenek és mit csináljanak vagy az ágainak illetbe almát is bármikor leszedhetek egy almafáról akár télen is. Értenék az állatok nyelvén és lenne gyógyító eröm :)
2010. jan. 6. 20:58
11/60 A kérdező kommentje:
21:08 -nak jó ötletek :)
Sarkánynal lenni tök baró lehet x)
2010. jan. 6. 21:10
12/60 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam
sárkánynak*
2010. jan. 6. 21:11
13/60 anonim válasza:
1. Ville Valo barátnője
2. Egy vámpír,aki underground rockzenészként vámpírkodik a pesti éjszakában.
3. Egy nagy farmon élnék jólétben,állatok és növények közt,nagy kertem,házam,családom lenne.
14/60 anonim válasza:
Álomutazó lennék. Meglesném az emberek álmait, és szépet varázsolnék beléjük, hogy legalább álmukban boldogok legyenek.
15/60 anonim válasza:
Én barátom, szívesen lennék egy vámpir és vérfarkas hibrid, de olyan hogy mind3, vámpir-vérfarkas-és a hibrid formát kedvem szerint vehetnén fel. És persze a napfény meg az ezüst golyó sem árthatna nekem xD
16/60 anonim válasza:
szellemekkel szeretnék társalogni :D
17/60 anonim válasza:
Láthatatlan, szuper erős, jövőbe látó, gondolatolvasó szeretnék lenni meg tudni repülni és az időben utazni.
18/60 anonim válasza:
szellem aki tudna segíteni az embereken
19/60 anonim válasza:
Angyal lennék, és egy számomra kedves személyt segítenék egy életen át.
20/60 anonim válasza:
tök mindegy az életem így úgyis szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!