Ha eldönthetnéd, hogy mi szeretnél lenni az életben mi lennél?
Mindenki engedje szabadon a fantáziáját! :)
Akkor kezdem én.
Én legszivesebben druida lennék aki alakot tud váltani(pl. sárkány,holló,farkas stb), betudnák olvadni a természetbe és tudnék parancsolni a természetnek, a fák gyökereinek, hogy milyen gyorsan nöljenek és mit csináljanak vagy az ágainak illetbe almát is bármikor leszedhetek egy almafáról akár télen is. Értenék az állatok nyelvén és lenne gyógyító eröm :)
én tündér lennék
ha rossz vagy,akkor béka leszel,ha jó,akkor kivánhatsz 3mat
Ha tehetném, én visszamennék az időbe, olyan 1860-as évekbe, és ott élnék. A régies beszéddel, a régies, gyönyörű ruhákkal, és ott minden olyan nyugodt volt. Az emberek még tudtak viselkedni, és szárnyalhatott a képzelete mindenkinek, mert semmi nem akadályozta őket. Például, mint manapság a suli, meg az, hogy csak a jövőnek éljünk, és gondoljunk a jövőnkre, meg az állásunkra stb.
A második kívánságom, hogy egy mítikus lény legyek. Például sellő, vagy sárkány, vagy esetleg ilyen mutáns, ami kint él az erdőben.
Az öribarisnak üzenem, hogy csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!