Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha eldönthetnéd, hogy mi...

Ha eldönthetnéd, hogy mi szeretnél lenni az életben mi lennél?

Figyelt kérdés

Mindenki engedje szabadon a fantáziáját! :)

Akkor kezdem én.

Én legszivesebben druida lennék aki alakot tud váltani(pl. sárkány,holló,farkas stb), betudnák olvadni a természetbe és tudnék parancsolni a természetnek, a fák gyökereinek, hogy milyen gyorsan nöljenek és mit csináljanak vagy az ágainak illetbe almát is bármikor leszedhetek egy almafáról akár télen is. Értenék az állatok nyelvén és lenne gyógyító eröm :)

2010. jan. 6. 20:58
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

És 1 olyan természet feletti IZÉ lennék,ami teljesen hasonlít a Twilight vámpírokra(értem itt: gyorsaság, erő, szépség, jó hallás, látás, félelem kiváltása a többi emberből, gyönyörű szem, halhatatlanság, stb..) csak azt kivéve, hogy vért isznak és csillog a bőrük. Én mondjuk tudnék olvasni a gondolatokba. És az én fajomon kívül minden más mesebeli, természet feletti lény létezne, amiről az embereknek halvány lila gőzük sincs.

És persze megtalálom életem nagy szerelmét. Aki a világot jelenti, és persze ő is valamilyen lény. :)

2010. jan. 7. 15:21
 32/60 A kérdező kommentje:

És ti mihez kezdenétek az erötökkel? Írjatok róla egy rövid kis mesét vagy egy részletet :)

Nekem eszembe is jutott valami...

Éppen egy bankban vagyok ahol bankrablás tör ki. A rablók miközben futnának el a pénzel akkor kijönnének a fáknak a gyökerei a föld alól és körbefonnák öket amíg kiérnének a zsaruk. Minnél agresszívabban viselkednének annál durvább lenne a növény is :)

Aztán odamennék az egyik rablóhoz és kitudakolnám töle szép nyugodt hangon, hogy kik ök és miért akarták kirabolni a bankot? Ha meg nemakarna beszélni kicsit kínoznám a természettel :)

Ez a "tudnék parancsolni a természetnek" képességem felhasználása lenne. :)

Aztan mindegyikröl tudnék írni valami szép kis történetet.

Rajtatok a sor!

2010. jan. 7. 15:43
 33/60 anonim ***** válasza:
Nekem elég lenne a világ úralom, persze az egész galaxis-é. De nem mint misztikus lény, hanem a tudománynak köszönhetöen .És minden értelmes élőlénybe ültetnék pár mikroszkopikus robotot, amik képesek a gondolatokba olvasni, és ha elakarnak árulni, a robot megöli.
2010. jan. 7. 16:33
 34/60 anonim ***** válasza:

útolsó vagyok.

és persze nekem és a családomnak örök élete lenne. :D

2010. jan. 7. 16:34
 35/60 anonim ***** válasza:

Ma 15:10 vagyok.

Akármilyen emberfeletti képességem lenne az biztos, hogy jó nem sülne ki belőle(persze mások számára.)

Ilyen képességekkel jónak lenni elég unalmas lenne.

2010. jan. 7. 16:45
 36/60 anonim ***** válasza:
nagyhatalmú mágus :)
2010. jan. 7. 18:13
 37/60 A kérdező kommentje:

Mindenkit megkérek arra, hogy ne csak azt írja le, hogy mi lenne hanem aztis, hogy milyen természetfölötti ereje lenne :)

Éljétek bele magatokat

2010. jan. 7. 18:51
 38/60 anonim ***** válasza:

A láthatatlanos vagyok. ÉN mivel így élnék oda mehetnék a világba ahova akarok. De legelső dolgom az lenne, hiogy kielégítem az itteni kiváncsiságomat (tehát, most őszinte leszek: megnézem kinek mekkora, milyen a szobája bemennék pár házba, szétzabálnék néhány zletet és vennék..khömm elvinnék néhány cool ruhát a boltból) ezenkyívűl kocsit lopnék és elmennék Amerikába, de úgy, hogy az Alaszkánállévő szoroson mennék át, így megspórolok egy utat Kínába és KAnadába. Én íyg élnék Amerikában ugyanazt csinálnám amit otthon és egyzser csak fognm magam és visszamennék kínába. Itt megtalálnám azt az egy társamat akiről már asszem írtam, és ott élnénk egy ideig, meg minden. Közben építenék magamnak egy házat s(saját magam), hisz senki nem tudja, hogy létezem meg egyébként is örök életem lenne.

Mégegyzser leírom, hogy mivel én ezt úgy képzelem mel, hogy amit én csinálok azt mások nem érzékelik, nem hallják, látják, vagy érnek hozzá, így tudnék élni itt.

2010. jan. 7. 19:19
 39/60 A kérdező kommentje:
Jah és át tudnék menni mindenféle természetes dolgon (fal nem ide értendö)
2010. jan. 7. 19:33
 40/60 anonim ***** válasza:
Az lennék aki vagyok. Mégpedig azért, mert nem akarok hálátlannak tűnni. Hálás vagyok azért, hogy egy egészséges, viszonylag szép fiatal lány lehetek...:) Hanyan akarnának egészségesek lenni, kikerulni a tolószékbol és futni egyet.. Mindenem megvan, amit akarok, másokat is olyannak szeretek, amilyenek!! Kulonben is az vagyok aki lenni akarok, ehhez nem kell másnak szuletni..
2010. jan. 9. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!