Miért nem sikerül nekem semmi?
Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni...
Nincsenek barátaim...
Beletörődtem, hogy nem lehet párkapcsolatom, mert engem sose szerettek viszont...
Csak az iskola maradt.
Azt hittem remekelek, átszámóltam és kijött a 3.27
Majd meg szakadok egésznap tanulok, most is résztveszek versenyen, kis előadást szoktam tartani Kémiából, Bioszból meg Föci-ből és még se érek el vele semmit.
9-es vagyok. Tudom ilyen átlaggal sosem vesznek fel az ELTE-re Biológia szakra...
Nevelő apám szerint az elején még lefele huzzák a jegyet, aztán ha látják, hogy igyekszem majd jobb jegyeket kapok bla bla bla
Na de én csak annyit látok, hogy: 3.27
Annyira kiakadtam, hogy egész este sírtam, és a félé után le akarok menni szakiskolába...tanács?
"Az öltözködés: Nem igazán érdekel, hogy divatos ruha van e rajtam szerintem nem egy új kabát vagy cipő fogja megváltani a világot... "
Persze, hogy nem! :) De az nagyon is fontos, hogy neked tetszen, amit viselsz, és jól érezd magad benne. Ha jól érzed magad, az meglátszik rajtad, a kisugárzásod is más lesz. Az emberek pedig szeretik a vidám embertársaikat! :)
Más emberekkel pedig fontos, hogy kialakíts kapcsolatokat. Ha nem is 50 emberrel, de 1-2 jó barátság nagyon jó. Egy olyan ember, akivel kölcsönösn kedvelitek egymást, mint barát, és meg tudjátok beszélni a problémátokat, nagyon fontos!
És amint mondtam, ne mindig a problémák legyenek szem előtt. Azokat is meg kell oldani, de kell egy olyan pillanat is, amikor azt mondod "Állj! Most szórakozni/pihenni fogok, a problémákat ráér megoldani később is!".
Remélem sikerül elérned mindazt, amire vágysz, és sikeres leszel! Most én is éppen azok "kínlódom", hogy informatikus legyek, de addig még sok van. :]
15/F
Átlag miatt ne szarozz.Mire odakerülsz "kimennek" a nehéz tárgyak,tehát a pontjaidba nem feltétlenül fog bele számítani a földrajz,kémia 3-as.Informatika+biosz érettségivel is mehetsz.Annyi mindent lehet kombinálni.
Viszont ezek a tárgyak egyetemen vissza fognak köszönni(kémia,földrajz,fizika,BIOSZ,stb.,bár idén az ELTÉn tök alacsony volt a pont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!