Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem sikerül nekem semmi?

Miért nem sikerül nekem semmi?

Figyelt kérdés

Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni...

Nincsenek barátaim...

Beletörődtem, hogy nem lehet párkapcsolatom, mert engem sose szerettek viszont...

Csak az iskola maradt.

Azt hittem remekelek, átszámóltam és kijött a 3.27

Majd meg szakadok egésznap tanulok, most is résztveszek versenyen, kis előadást szoktam tartani Kémiából, Bioszból meg Föci-ből és még se érek el vele semmit.

9-es vagyok. Tudom ilyen átlaggal sosem vesznek fel az ELTE-re Biológia szakra...

Nevelő apám szerint az elején még lefele huzzák a jegyet, aztán ha látják, hogy igyekszem majd jobb jegyeket kapok bla bla bla

Na de én csak annyit látok, hogy: 3.27

Annyira kiakadtam, hogy egész este sírtam, és a félé után le akarok menni szakiskolába...tanács?

2009. dec. 18. 16:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
légyszi írj:)
2009. dec. 18. 17:29
 22/35 anonim ***** válasza:
de segíteni akarok azért kérdeztem:)
2009. dec. 18. 17:30
 23/35 anonim ***** válasza:
légyszi ,légyszi:)
2009. dec. 18. 17:31
 24/35 anonim ***** válasza:
lééééééégysziOO
2009. dec. 18. 17:32
 25/35 anonim ***** válasza:

Az önbizalomhiány nagy probléma... Bizz magadban, és minden jobbra fordul! Te is értékes vagy, belőled csak egy van! Fogadd el önmagad, hogy ilyen vagy, és ne a problémákon agyalj mindig, hanem nézd a dolgok pozitív oldalát. Ha esetleg nem tetszik a mostani önmagad, akkor változtass rajta: egy új frizura, vagy hozzáillő/stílusához illő ruha sokat dobhat egy ember kinézet és önbizalmán is!

Majd belejösz a suliba is, mivel 9.-es vagy, valószínűleg új suliba kerültél, azt is meg kell szokni, stb. Nem könnyű környezetet váltani. Mondjuk attól is függ, hogy milyen a hozzáállásod. Próbálj barátkozni, vidám lenni, nem csak a sulival foglalkozz! Azzal is kell, de kell a kikapcsolódás is.

"Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni..." <- Ez hülyeség, ilyenért normális ember nem hagyja el a gyerekét. Ha pedig igen, akkor [sajnálom, de] nem normális az apád! Bocs.

"Nincsenek barátaim..." <- Ehhez csak önbizalom kell! 1-2 barátod biztos van, próbálj meg velük elmenni ide-oda, és megismerkedni az ők baráti körével. Egy idő után sok ismerősöd lesz. Ha pedig önmagad adod, akkor úgy fognak szeretni, amilyen vagy. Ne te próbálj alkalmazkodni mindenkihez, mert az úgy nem fog menni!

"Beletörődtem, hogy nem lehet párkapcsolatom, mert engem sose szerettek viszont..." <- Még fiatal vagy, lesz idő arra is. Engem (úgy érzem) szeretnek, de mégse volt párkapcsolatom sose! Csak amolyan "ovis szerelem". :) Próbálj olyan társaságba keveredni, ahol szeretnek, tisztelnek, biznak benned, stb. :)

A suliban pedig biztosan értékelik az igyekezetet, nálunk legalábbis igen. :) Amúgy meg szerintem ne tanuld agyon magad, hanem szerezz pár barátot, és menj el néha szórakozni, kikapcsolódni, vagy akár sétálni.

Rám is azt mondják, hogy biztos egész nap tanulok, pedig utálok tanulni, mégis az osztályból a legjobb vagyok.

A versenyekkel kapcsolatosan pedig: szerintem hanyagold őket. Persze a dimploma jó dolog, de ha a verseny a tanulás rovására megy, akkor hagyni kell. Csak azokra menj el, amelyikekre tudsz. Ha pedig nem tudsz nem menj, utasítsd vissza a meghívást. [Engem is akartak küldeni, de én megmondtam, hogy ha törik, ha szakad, nem megyek, mert nincs kedvem és időm! Állj ki magadért!]

Sok sikert! Légy vidám, magabiztos, és gondolkodj pozitívan! :) Az élet ajándék, élvezni kell!

15/F

2009. dec. 18. 17:35
 26/35 anonim ***** válasza:
17:35-ös tisztellek ezért!!! Gratulálok neked biztos jó életed lesz! bocs az offért
2009. dec. 18. 17:37
 27/35 A kérdező kommentje:

Nem nagyon szeretek kapcsolatokat kialakítani emberekkel.

Nem tudom, hogyan kell beszélni velük ha valami bajuk van...

Az öltözködés: Nem igazán érdekel, hogy divatos ruha van e rajtam szerintem nem egy új kabát vagy cipő fogja megváltani a világot...

Köszönöm a választ!

De nem tudok bulizni.

Szilveszter sem nagyon hozott lázba...

2009. dec. 18. 17:42
 28/35 anonim ***** válasza:
Pont azért mondom,hogy írj,mert én is iylen vagyok sajnos:S néha van pár olyan napom amikor mindenki velem akar barátkozni,de 3 napig tart ,mint a csodák általába és 1 évben max.2x:S én is gondolkoztam azon,h külsőt változtatok,de ahhoz előbb le kéne fogynom:S ,de sztem küzdj meg és nem menj le sehova,az első év mindig szar,nekem 5.ben volt a suliba szétválasztás mind1 mé és akkor előző évekbe mindig kitűnő voltam és lerontottam az átlagom 4.4-re:S most már helyre állt :) és majd a tanárok is megismernek rendesebben és jobbak lesznek a jegyeid ,most jelentkezz minden órán és akor tutisiker :) amúgy könnyű volt a központi? nekem most lesz felvételi:S
2009. dec. 18. 17:46
 29/35 anonim ***** válasza:
ja és én sem értem,hogy kell ,,élni" :S nem értem néha az embereket:S
2009. dec. 18. 17:47
 30/35 anonim ***** válasza:
Ez ismerős ügy, én is ilyen vagyok!
2009. dec. 18. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!